Neoton 1000

24.hu: Tool-koncerten vett részt egy fertőzött pár

2020/03/06  ·     ·  koncert.hu

Pár nappal azután, hogy Észak-Olaszországból hazaérkezett, egy koronavírusos férfi és szintén fertőzött párja, a Tool új-zélandi koncertjén vettek részt február 28-án – írja a portál.

Fotó: rnz.co.nz

A Guardian azt írja, hogy az egészségügyi hatóságok szerint a 30 éves férfi és élettársa is pozitívnak bizonyultak a koronavírus teszten.

Az új-zélandi egészségügyi miniszter szerint elacsony a kockázata annak, hogy a koncerten bárki is megfertőződött volna. Azt nem tudjuk, mire alapozza állításait, de biztos igaza van. (Az is igaz, hogy Szingapúrban mindenkit, akit koronavírus-fertőzéssel diagnosztizálnak, karanténba helyeznek, mindazokkal, akiket az illetékes nyomozócsoport kéthetes intervallumra visszamenően megtalált, hogy érintkeztek vele.) A miniszter egyébként a koncert résztvevőinek azt javasolja, figyeljenek a tünetekre.

A TOOL két koncertet tartott a Spark Arénában Auckland-ben, a férfi és párja az elsőn vettek részt. Az említett arénába 12.000 ember fér be.

Ami a párocskát illeti, a híradások nem említenek konkrét dátumot (az inkriminált koncert 28-án volt), hogy mikor érkeztek vissza Olaszországból, rendre a "nemrég" szócskát használják, ami akár azt is jelentheti, hogy akkor landoltak Új-Zélandon, amikor a világsajtó már tele volt az észak-olaszországi helyzettel. Szóval, megeshet, hogy nem a vírusok a legpusztítóbbak, hanem az emberi hülyeség, az a fajta "leszarom" pökhendiség, amely szerint minden rossz csak mással történhet meg, én minden törvény és történés fölött állok, a többiek meg konkrétan akár meg is dögölhetnek...

A 24.hu híre itt olvasható

 

 

Tool, koncert, Új-Zéland, koronavírus, fertőzés

 

 

Szólj hozzá!


 Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét összerakni...

Nem kell hatalmas stúdió ahhoz, hogy elkezdj zenét...

Három friss dallal ébred fel az éber kómából az ex-Mantra tagok alapította zenekar, amelynek a neve – nem meglepő módon – OM.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek