A biztonságosabbnak tűnő augusztust választotta a Fishing on Orfű

2021/05/05  ·     ·  koncert.hu

A Fishing on Orfű hivatalos pótdátum meghirdetésével indította el a jegyértékesítést 2020 decemberében. A döntés előkészítésébe bevonták a közönségüket, a dolgot viszont tovább már nem nagyon lehetett halogatni: ma közzétették, hogy a fesztivál augusztus 24-28. között lesz a megszokott helyszínen.

A biztonságosabbnak tűnő augusztust választotta a Fishing on Orfű

Mind a fesztiválbelépők, mind a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra. Ugyanúgy, ahogy a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

Egyszerűen nem dönthettek másként, hiszen 6 héttel a "rendes" időpont előtt még kormányzati döntés sincs arról, mi legyen a zenés-táncos összejövetelekkel (amikről ma már tudjuk, hogy nem a kulturális rendezvények palettáját színesítik), továbbmenve senkinek sincs halvány segédfogalma arról, hogy ha egyszer mégis lehetnek, annak milyen feltételekkel, lehet-e állni vagy sem plusz mindenféle járványügyi izék – ez a védettségi igazolványos dolog az első kézzelfogható infó, de ez sem hivatalos, fesztivált pedig nem lehet csettintésre rendezni, még akkor sem, ha a Fishing a rugalmasabbnak kikiáltott közepes fesztiválok kategóriájába tartozik.

Plusz a közönségük is úgy látta jónak, ha áttolják nyár végére az eseményt.

VISZONT. Hogy ne maradjon árván a június, egy új, jóval kisebb és családiasabb 3 napos rendezvényt tartanak majd az eredeti dátumon, ez lesz a MiniFishing, részletekkel később jelentkeznek, ahogy megvan, mi is.

Akinek most a szállását kell átbookolnia, sok sikert kívánunk, lehet, úgy érzitek, bosszúság, de higgyétek el, ez a halasztási most egy jó hír, reméljük, a szállásadók is legalább olyan rugalmasak lesznek, mint a fesztivál – okkal – sokat dicsért közönsége :)

 via

.

Fishing on Orfű, 2021., FOO, miniFishing

 

 

Szólj hozzá!


A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei program a kínálatban

A hétvégén Múzeumok éjszakája – rengeteg zenei...

Június 26-án rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, amelyen országszerte koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Buli van a BalatonParton – jön Fritz Kalkbrenner és a Nouvelle Vague is!

Nagyon úgy tűnik, hogy felpezsdül az élet idén nyáron az egykori pártüdülőben, mert először azt jelentették be, hogy a STRAND fesztivál költözik át Zamárdiból a Club Aligába, most pedig egy teljes programsorozatról kaptunk hírt, amely a BalatonPart nevet kapta.

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek