A biztonságosabbnak tűnő augusztust választotta a Fishing on Orfű

2021/05/05  ·     ·  koncert.hu

A Fishing on Orfű hivatalos pótdátum meghirdetésével indította el a jegyértékesítést 2020 decemberében. A döntés előkészítésébe bevonták a közönségüket, a dolgot viszont tovább már nem nagyon lehetett halogatni: ma közzétették, hogy a fesztivál augusztus 24-28. között lesz a megszokott helyszínen.

A biztonságosabbnak tűnő augusztust választotta a Fishing on Orfű

Mind a fesztiválbelépők, mind a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra. Ugyanúgy, ahogy a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

Egyszerűen nem dönthettek másként, hiszen 6 héttel a "rendes" időpont előtt még kormányzati döntés sincs arról, mi legyen a zenés-táncos összejövetelekkel (amikről ma már tudjuk, hogy nem a kulturális rendezvények palettáját színesítik), továbbmenve senkinek sincs halvány segédfogalma arról, hogy ha egyszer mégis lehetnek, annak milyen feltételekkel, lehet-e állni vagy sem plusz mindenféle járványügyi izék – ez a védettségi igazolványos dolog az első kézzelfogható infó, de ez sem hivatalos, fesztivált pedig nem lehet csettintésre rendezni, még akkor sem, ha a Fishing a rugalmasabbnak kikiáltott közepes fesztiválok kategóriájába tartozik.

Plusz a közönségük is úgy látta jónak, ha áttolják nyár végére az eseményt.

VISZONT. Hogy ne maradjon árván a június, egy új, jóval kisebb és családiasabb 3 napos rendezvényt tartanak majd az eredeti dátumon, ez lesz a MiniFishing, részletekkel később jelentkeznek, ahogy megvan, mi is.

Akinek most a szállását kell átbookolnia, sok sikert kívánunk, lehet, úgy érzitek, bosszúság, de higgyétek el, ez a halasztási most egy jó hír, reméljük, a szállásadók is legalább olyan rugalmasak lesznek, mint a fesztivál – okkal – sokat dicsért közönsége :)

 via

.

Fishing on Orfű, 2021., FOO, miniFishing

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek