Kész a Fishing zenei programja

7 helyszínen 150 izgalmas zenei program a 2024-es Fishing on Orfűn június 26. és 29. között. A 2014 óta elővételben telt házas fesztiválra a bérletek 80%-a még a zenei program meghirdetése előtt gazdára talált, a napijegyek értékesítése most indult.

Kész a Fishing zenei programja
Van egy sztorid a Fishingről?

Van egy sztorid a Fishingről?

Biztosan van, több is, de ha kíváncsi vagy Beck Zoltán, Egyedi Péter, Fekete Giorgio, Leskovics Gábor „Lecsó” és Péterfy Bori történeteire, a Liszt Ünnepen/Margó Fesztiválon a helyed.
 
Fotó: Foo Fighters/FB

Brutálisan őszinte válasz mindenre, amit a Foo Fighters az elmúlt évben megélt: But Here We Are

Elképesztő veszteség, önvizsgálat és keserédes emlékek után a Foo Fighters a But Here We Are elnevezésű albummal tér vissza, amely június 2-án jelenik meg a Roswell Records/RCA Recordsnál.
 
 
Nincsenek véletlenek – itt a The Carbonfools legújabb dala

Nincsenek véletlenek – itt a The Carbonfools legújabb dala

A Going Under arról szól, hogy milyen, amikor nagyot üt a mesterséges intelligencia...
 
A mesterséges intelligencia is beszállt az új Carbonfools-klipbe

A mesterséges intelligencia is beszállt az új Carbonfools-klipbe

Még egy darabig jelöljük csak külön, aztán majd rövidesen már említésre sem méltó gyakorlattá válik az AI...
 
A zenekar – immáron Taylor Hawkins nélkül 2022 szeptemberében (Foo Fighters/FB)

A Foo Fighters közleményt adott ki a Taylor Hawkins nélküli jövőről

2022 márciusa, tehát amióta a zenekar dobosa meghalt, a tavaly szeptemberi két grandiózus tribute-koncertet kivéve nem hallottunk a zenekarról, csak találgatott a közösségük a hogyan továbbról. Bár a 2023-as terveiket nem fedték fel teljesen, az év utolsó napján megjelent közösségi...
 
Fehér Balázs a Hajón

Fehér Balázs a Hajón

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén Hegyi Dóri (OHNODY) Fehér Balázst fogja kérdezni a színpadon. A portrébeszélgetést a Momentán Társulat színészeinek improvizatív jelenetei színesítik, az est végén pedig Fehér Balázs Wagner Emillel...
 
 
Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótákonysági koncerten

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.
 
 Az őrület minden stációját végigjárja a The Carbonfools a Kobuciban

Kicsit talán nagy lett a nyomás – átmeneti felszabadulás a The Carbonfools zenekarral a Kobuciban

A zenekar augusztus 10-én a Kobuci Kertben reflektál a minket körülvevő valóságra.
 
Fotó: Fool Moon/Zempléni Fesztivál

Telihold lesz a 31. Zempléni Fesztiválon

Augusztus 12-én, a fesztivál nyitónapján éppen kikerekedik a hold, de amikor a Fool Moon énekegyüttes színpadra lép (augusztus 17., 18.), már fogyóban lesz – ellentétben a bolondossággal... A fesztivált idén először a Tokaj-hegyaljai Nyár rendezvénysorozat részeként rendezik meg.
 
Zenés horror-vígjáték készült a Foo Fighters tagjainak főszereplésével

Zenés horror-vígjáték készült a Foo Fighters tagjainak főszereplésével

A Studio 666-ot népszerűsítő legutóbbi Foo Fighters-kiadvány, a Dream Widow EP március 25-én jelent meg. Aznap, amikor a zenekar dobosa, Taylor Hawkins turné közben egy bogotái hotelszobában meghalt. A Studio 666 az utolsó vele készült filmfelvétel.
 
Fotó: Kovács Kinga

A The Carbonfools tagjai nem kifejezetten közösségimédiás guruk...

Itt az új The Carbonfools klip, amelyben úgy tűnik, a zenekar bosszúra szomjazik, ugyanis a történet szerint az énekes „gonosz énje" három olyan influenszert rabol el, aki teljesen felesleges dolgokkal szemetelik tele a közösségi oldalakat.
 
Fotók: Fishing on Orfű

Egy hét múlva Fishing – Ábel vajon ott lesz?

2022.06.29-én délben nyitja meg kapuit a 14. Fishing on Orfű – amely zsinórban nyolcadszor lett elővételben telt házas. Ez lesz a második fesztiválunk az idén, nagyon várjuk, annál is inkább, mert lesz például új helyszíne, sőt, új ALKOHOLSTRATÉGIÁJA is.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek