A Bon Jovi billentyűse túl van a koronavírus-fertőzésen

2020/03/23  ·     ·  koncert.hu

Ha már előző cikkünkben (alant csatoltuk), a Bon Jovit emlegettük, itt egy kapcsolódó, ráadásul JÓ hír a zenekarral kapcsolatban.

Fotó: CNN

Azért is osztjuk tovább a Lángoló értesülését, hogy lássátok, nem halunk meg mind... Ettől még maradj otthon és tartsd be a megfelelő higiéniai szabályokat, de ne parázd túl! Látod, van, aki túlélte!

Pozitív lett David Bryan COVID-19 tesztje. A Bon Jovi billentyűse nem tudja, hogyan kapta el a fertőzést, de már jól van.

"Ne féljetek! Ez influenza (nem egészen – aszerk.), nem a pestis. Karaténba vonultam egy hétre, és ott is maradok még egy hétig. És ha jobban leszek, megismétlem a tesztet, hogy biztos legyek abban, megszabadultam ettől a csúnya vírustól. Kérlek titeket, segítsetek egymásnak! Hamarosan vége lesz ennek... ha minden amerikai segít ebben."

Mint ahogy arról számos sajtóorgánum beszámolt, pozitív lett a hónapok óta zaklatási botránya forgószelében kavargó Plácido Domingo vírustesztje is. A tenor március 22-én, vasárnap tette közzé saját közösségi oldalán, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért karanténban van családjával. Mint írja, jelenleg jól van, és  mindenkit arra kér, hogy legyenek rendkívül körültekintőek és kövessék az előírásokat: mossanak kezet rendszeresen és tartsák a szükséges távolságot a többi embertől, hogy elejét vegyék a vírus terjedésének, és mindenekelőtt maradjanak otthon, ha tehetik.

 

  F*** this stupid virus  – Sebastian Bach is az emlékei között kutat

F*** this stupid virus – Sebastian Bach is az...

Úgy tűnik, az egyik visszatérő "karanténos" időtöltés a telefon galériájának visszapörgetése – ugye, ti is csináljátok? :)
koronavírus-járvány, Bon Jovi, David Bryan, COVID-19, Plácido Domingo

 

 

Szólj hozzá!


Mit találsz a szavakon túl? Magyarul szól a Platon Karataev harmadik lemeze

Mit találsz a szavakon túl? Magyarul szól a Platon...

A 'Partért kiáltó' a Platon Karataev első magyar nyelvű anyaga, sorban pedig a harmadik lemez a For Her (2017) és az Atoms (2020) után. Az új lemezt...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(

Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncert

Pólus Rock Klub következő kiemelt eseménye, Török Ádám és a Mini életmű-koncertje 2022. január 28-án pénteken 19.00 órakor kezdődik a Pólus Mozi Nagytermében.
Új koncertek