Neoton 1000

A Bon Jovi billentyűse túl van a koronavírus-fertőzésen

2020/03/23  ·     ·  koncert.hu

Ha már előző cikkünkben (alant csatoltuk), a Bon Jovit emlegettük, itt egy kapcsolódó, ráadásul JÓ hír a zenekarral kapcsolatban.

Fotó: CNN

Azért is osztjuk tovább a Lángoló értesülését, hogy lássátok, nem halunk meg mind... Ettől még maradj otthon és tartsd be a megfelelő higiéniai szabályokat, de ne parázd túl! Látod, van, aki túlélte!

Pozitív lett David Bryan COVID-19 tesztje. A Bon Jovi billentyűse nem tudja, hogyan kapta el a fertőzést, de már jól van.

"Ne féljetek! Ez influenza (nem egészen – aszerk.), nem a pestis. Karaténba vonultam egy hétre, és ott is maradok még egy hétig. És ha jobban leszek, megismétlem a tesztet, hogy biztos legyek abban, megszabadultam ettől a csúnya vírustól. Kérlek titeket, segítsetek egymásnak! Hamarosan vége lesz ennek... ha minden amerikai segít ebben."

Mint ahogy arról számos sajtóorgánum beszámolt, pozitív lett a hónapok óta zaklatási botránya forgószelében kavargó Plácido Domingo vírustesztje is. A tenor március 22-én, vasárnap tette közzé saját közösségi oldalán, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért karanténban van családjával. Mint írja, jelenleg jól van, és  mindenkit arra kér, hogy legyenek rendkívül körültekintőek és kövessék az előírásokat: mossanak kezet rendszeresen és tartsák a szükséges távolságot a többi embertől, hogy elejét vegyék a vírus terjedésének, és mindenekelőtt maradjanak otthon, ha tehetik.

 

  F*** this stupid virus  – Sebastian Bach is az emlékei között kutat

F*** this stupid virus – Sebastian Bach is az...

Úgy tűnik, az egyik visszatérő "karanténos" időtöltés a telefon galériájának visszapörgetése – ugye, ti is csináljátok? :)
koronavírus-járvány, Bon Jovi, David Bryan, COVID-19, Plácido Domingo

 

 

Szólj hozzá!


 Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Budapest Restart: buli lesz a rakparton!

Nagytakarításra, színezésre – és utcazenére hív a rakpart. A pünkösdi hosszú hétvégén és gyereknapon igazán klassz közösségi akciókra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Ha írsz a Fesztiválzenekarnak, gangkoncertet adhat a házatokban!

A Fesztiválzenekar zenészei júniusban minden vasárnap és hétfő este lakóházak, társasházak zárt udvarain, házak közötti belső kertekben játszanak. A 10-15 perces ingyenes szerenádot ablakokból, erkélyekről, gangokról hallgathatják a budapestiek.

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek