A Bon Jovi billentyűse túl van a koronavírus-fertőzésen

2020/03/23  ·     ·  koncert.hu

Ha már előző cikkünkben (alant csatoltuk), a Bon Jovit emlegettük, itt egy kapcsolódó, ráadásul JÓ hír a zenekarral kapcsolatban.

Fotó: CNN

Azért is osztjuk tovább a Lángoló értesülését, hogy lássátok, nem halunk meg mind... Ettől még maradj otthon és tartsd be a megfelelő higiéniai szabályokat, de ne parázd túl! Látod, van, aki túlélte!

Pozitív lett David Bryan COVID-19 tesztje. A Bon Jovi billentyűse nem tudja, hogyan kapta el a fertőzést, de már jól van.

"Ne féljetek! Ez influenza (nem egészen – aszerk.), nem a pestis. Karaténba vonultam egy hétre, és ott is maradok még egy hétig. És ha jobban leszek, megismétlem a tesztet, hogy biztos legyek abban, megszabadultam ettől a csúnya vírustól. Kérlek titeket, segítsetek egymásnak! Hamarosan vége lesz ennek... ha minden amerikai segít ebben."

Mint ahogy arról számos sajtóorgánum beszámolt, pozitív lett a hónapok óta zaklatási botránya forgószelében kavargó Plácido Domingo vírustesztje is. A tenor március 22-én, vasárnap tette közzé saját közösségi oldalán, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, ezért karanténban van családjával. Mint írja, jelenleg jól van, és  mindenkit arra kér, hogy legyenek rendkívül körültekintőek és kövessék az előírásokat: mossanak kezet rendszeresen és tartsák a szükséges távolságot a többi embertől, hogy elejét vegyék a vírus terjedésének, és mindenekelőtt maradjanak otthon, ha tehetik.

 

  F*** this stupid virus  – Sebastian Bach is az emlékei között kutat

F*** this stupid virus – Sebastian Bach is az...

Úgy tűnik, az egyik visszatérő "karanténos" időtöltés a telefon galériájának visszapörgetése – ugye, ti is csináljátok? :)
koronavírus-járvány, Bon Jovi, David Bryan, COVID-19, Plácido Domingo

 

 

Szólj hozzá!


Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

A Képzelt Város november 4-én, az A38 Hajón ünnepli 15. születésnapját. A különleges estén a zenekar a teljes eddigi életművéből...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Ezek a legjobb magyar klipek!

Legalábbis az 5. Magyar Klipszemle zsűrije szerint. A budapesti Akvárium Klubban 35 díjat osztottak ki az elmúlt két év legjobb klipjeiből.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.
Új koncertek