A profilodhoz nemsokára zenét rendelhetsz a Facebookon

2018/10/31  ·     ·  koncert.hu

A Facebook is rájött, hogy az emberek közötti szociális kapcsolat megerősítésére a zene az egyik legalkalmasabb eszköz, ennek érdekében bevezetnek pár újítást.

A profilodhoz nemsokára zenét rendelhetsz a Facebookon

A HVG Tech rovatából tudtuk meg, hogy a Storiesban zenei matricák jelennek majd meg: segítségükkel az ott publikált tartalmakhoz különféle stílusú dallamok párosíthatók majd. Igaz, a felhasználók egy előre megadott listából választhatják ki a képhez/videóhoz leginkább illő számot.

Új elem az is, hogy a karaokeként beharangozott Lip Sync Live nevű funkciót ezentúl az oldalak adminjai is használhatják, a lejátszott zenéket pedig feliratozhatják is.

Az adatlapokon hamarosan új mező jelenik meg, ahol a kedvenc vagy hangulatukhoz éppen passzoló zeneszámokat jeleníthetik meg a facebookozók.

Figyelem! A funkció nem lesz alkalmas a valós időben hallgatott melódiák jelzésére, inkább a profil személyre szabásához ad újabb eszközt a júzer kezébe. Az adatlapunkra tévedők persze belehallgathatnak majd az ott megosztott dallamokba, de sem letölteni, sem továbbosztani nem tudják azokat.

Az átállás fokozatos, legyetek türelemmel, egyszer csak erre fogunk ébredni.

Facebook, adatlap, zene

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek