Advent a Várkert Bazárban – lemezbemutatóval, dupla koncertekkel

2023/11/10  ·     ·  koncert.hu, MTI

Nagyszabású koncertekkel, iparművészeti vásárral és családi programokkal várja a közönséget a Várkert Bazár adventi eseménysorozata, amely november 26-án Wolf Kati lemezbemutató koncertjével kezdődik. A zenei programok közül válogattunk ajánlónkban.

Advent a Várkert Bazárban

A programsorozat Wolf Kati Új utakon című lemezbemutató koncertjével kezdődik. Az énekesnő elmondta, hogy ő volt az új lemez szövegírója, a dalok többek között arról szólnak, hogy milyen ennyi idősen énekesnőnek lenni, nőként a szakmában helyt állni vagy családanyának lenni.

Részletek és jegyek itt.

Az immár kilencedik alkalommal megrendező programsorozatban december 17-én dupla koncertet ad a Budapest Bár olyan népszerű művészek közreműködésével, mint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László és Mező Misi.

Jegyek a délutáni koncertre itt.

Jegyek az esti koncertre itt.

 

Adventi dupla koncertet ad a tíz éve alakult Bagossy Brothers Company is advent első vasárnapján, december 3-án. Bagossy Norbert, a zenekar frontembere elárulta, hogy a lemezbemutató koncerten ismert karácsonyi és egyházi dalok feldolgozásai, valamint saját ünnepi szerzemények és régi dalok is szerepelnek majd.

Jegyek a délutáni koncertre itt.

Jegyek az esti koncertre itt.

 

December 9-én ad karácsonyi koncertet Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, aki elmondta, hogy Tánc a hóban című estjén a Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium kórusával lép fel.

Jegyek itt.

 

Az Irie Maffia Ez a család címmel ad ünnepi koncertet december 16-án fúvósokkal és gospelkórussal kiegészülve. Sena Dagadu, a zenekar énekese elmondta, hogy az adventi időszakhoz méltó, meghitt hangulatú műsorral készülnek a közönségnek.

Jegyek itt.
   

Várkert Bazár, advent

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek