Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

A Széchenyi téren már napok óta áll a feldíszített karácsonyfa, de péntekig a ragyogó adventi fénykapuk és a világító szelfipontok is a helyükre kerülnek.

Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett
SlowXmas: az advent jegyében  lelassulnak Budapest tematikus utcái

SlowXmas: az advent jegyében lelassulnak Budapest tematikus utcái

Van a white xmas, meg van a SlowXmas... "Szóljon az advent a kulturális feltöltődésről és az élményszerzésről! " – hangzik a budapesti programsorozat jelmondata.
 
Adventi koncertsorozat az óbudai Fő téren

Adventi koncertsorozat az óbudai Fő téren

Jöjjön ki Óbudára, avagy december 1-jén, pénteken 17 órától négy hétvégén keresztül programokkal, koncertekkel, gyertyagyújtással és főképpen varázslatos adventi hangulattal várnak mindenkit a Fő térre.
 
 
Advent a Várkert Bazárban

Advent a Várkert Bazárban – lemezbemutatóval, dupla koncertekkel

Nagyszabású koncertekkel, iparművészeti vásárral és családi programokkal várja a közönséget a Várkert Bazár adventi eseménysorozata, amely november 26-án Wolf Kati lemezbemutató koncertjével kezdődik. A zenei programok közül válogattunk ajánlónkban.
 
Advent a Várkert Bazárban

Budapest Bár szülinapi koncert az egész csapattal – Advent a Várkert Bazárban

Tóth Vera, a Budapest Bár, a Hot Jazz Band koncertje Kozma Orsival, a Nemzeti Táncegyüttes előadása, valamint irodalmi és gyerekprogramok, iparművészeti vásár várja az érdeklődőket a Várkert Bazár adventi programsorozatában november 27. és december 31. között Budapesten.
 
Miért kék a mézeskalács?

Miért kék a mézeskalács?

Kérdezzétek meg Molnár Ferenc Carameltől! De mi is elmondhatjuk, hogy a mézeskalácsok azért kékek, mert ez a szín az autizmus szimbóluma.
 
Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Adventi kalendáriumot készített a Bondoró fesztivál

Idén a Bondoró stájab is szeretne részese lenni az ünnepi készülődésnek. Az utóbbi két, viszonylag küzdelmes év után szeretnék megajándékozni a közönségüket egy saját készítésű Adventi Kalendáriummal, hogy még különlegesebbé tegyék számukra a mostani ünnepvárást.
 
 
Adventtől vízkeresztig tart az ünnep Szentedrén

Adventtől vízkeresztig tart az ünnep Szentedrén

Szentendre történelmi belvárosa újra ünnepi díszbe öltözik az adventtől vízkeresztig tartó időszakra, így 2021. november 28. és 2022. január 10. között még inkább érdemes lesz kirándulást tenni a Dunakanyar "ékszerdobozában".
 
Három évvel az áttörést jelentő lemez után itt a második Rag’n’Bone Man-album

Három évvel az áttörést jelentő lemez után itt a második Rag’n’Bone Man-album

A "Life By Misadventure" május 7-én jelent meg a Columbia Records kiadásában.
 
Fotó: Rag‘n’Bone Man/FB

Rag‘n’Bone Man egy szívvel-lélekkel teli lemezzel tér vissza

Három évvel a nagysikerű debütáló albuma után Rag‘n’Bone Man egy érzelmekkel teli dalcsokorral tér vissza. A ‘Life By Misadventure’ április 23-án lesz elérhető.
 
A Várkert Bazár adventi naptára

Az advent idén átvonul a világhálóra

Rád gondolok! címmel az online térbe költöznek a Várkert Bazár adventi programjai december 1. és december 24. között. A sorozat középpontjában egy egyedi adventi videókalendárium, valamint a déli panorámateraszon kialakított ünnepi dekoráció áll.
 
Tavaly Európa legszebb karácsonyi vásárának választották (Fotó: MTI)

Vásár nem lesz, de az advent nem marad el a Bazilikánál

Karácsonyfa-állítással, valamint egészen az újévig tartó online programokkal várja az érdeklődőket az AdventBazilika rendezvénysorozata.
 
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musical nagyágyúi

December 15-én a RAM Colosseumban kerül bemutatásra az Adventi Musical Gála a Budapesti Showszínház előadásában. Az ünnepi gála koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a...
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek