Aki komolyan vette a Hangszert a kézbe felszólítást – a kanizsai dobos nagylelkű dolgot tett

2018. április 16.  ·     ·  koncert.hu

Hangszert a kézbe sorozat nagykanizsai állomásán Begovics Róbert dobos úgy döntött, hogy egy régebbi dobfelszerelését (Basix Classic Series + Headliner cinek - lábcin, kísérő) elcipeli a szervezőknek azzal a szándékkal, hogy azt egy arra érdemes ifjú zenész megkaphassa.

Fotó: Hangszert a kézbe/FB

Olyan tanulni, dobolni vágyó fiatalnak szeretné felszerelését ajándékozni, aki egyébként nem engedheti meg magának, hogy egy dobfelszerelést önerőből vásároljon. A programsorozat szervezői a hátra lévő időben segítenek Róbertnek megtalálni azt a kis dobos „palántát”, akinek a felszerelését elajándékozhatja.

A Hangszert a kézbe sorozatnak még négy állomása van 2018. június első hetéig. Így bő másfél hónap van arra, hogy megtalálják a dobfelszerelés új, zenélni vágyó és ritmusszerető gazdáját.

A Hangszert a kézbe fővárosi rendezvénye május 15.-én kezdődik az Akvárium Klub Official Arany Hall termében. Keddtől egészen szombatig teljesen INGYENESEN lesz látogatható a zenei játszótér (hangszerkiállítás), ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet a
- dob és ütőhangszeres,
- a gitáros és basszusgitáros,
- a billentyűs,
- a népi és klasszikus hangszerek,
- az elektronikus zenei,
- valamint a stúdiós szekciókba,
hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át.

Emellett szintén ingyenesen lesz látogatható a Hangszert a kézbe–Budapest esemény keretén belül:
- 16 rendhagyó énekóra,
- 7 hangszeres és hangtechnikai kurzus,
- és több koncert.

További események:

Hangszert a kézbe- Szekszárd

Hangszert a kézbe- Miskolc

Hangszert a kézbe- Veszprém


 

 

Szólj hozzá!


Mi lesz veled, The Bits?

Mi lesz veled, The Bits?

A The Bits Beatles emlékzenekar 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy a Beatles zenéjét koncert-szerűen színpadra vigye. A srácok ez alatt az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

1 Quimby koncert, 6 zenekar, 23 ember – Family Tugedör

A Family Tugedör egy két órás örömzenélés a Quimbyvel és a tagok side projectjeivel: A Kutya Vacsorájával, az Aranyakkorddal, a Kárpáti Dódi Priváti Projekttel, a Marlboro Mannal és SZILÁRD formációjával.

A bandaháború szupergitárja a Robot jótékonysági aukciójának tételei között

Tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra jótékonysági árverést tartanak a Robot nevű szórakozóhely üzemeltetői, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói számára ajánlják fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek