Axl Rose folytatja az AC/DC-vel

2018/02/07  ·     ·  Juhász Vali

Az AC/DC a hírek szerint folytatja a turnét Axl Rose-zal és új anyagot is rögzít a Guns N' Roses énekesével.

Fotó: YT

Axl 2016-ban csatlakozott a legendás rockzenekarhoz, miután a korábbi frontember, Brian Johnson kénytelen volt visszavonulni a halláskárosodása miatt.

Az AC/DC életrajzírója, Murray Engleheart állítja, hogy az Axl Rose és Angus Young között a közelmúltban létrejött együttműködés folytatódik. Egy Facebook-bejegyzésben azt írta: "Spekulálhatnak, ahogy akarnak, de korábban már mondtam és most újra elmondom: az AC/DC Axl-lel folytatja - új album, turné, egészen biztos."

A Guns N 'Roses úgy tervezi, hogy 2018 júliusában végződik a turné, az utolsó állomás Svédország lesz, a Not In This Lifetime elnevezévilágjárásuk ott fejeződik be. Előtte még június 9-én a Leicestershire-i Donington Park-ban ők lesznek a headliner-ek a Download Fesztiválon.

Fotó: YT

Tavaly nyáron Németországban Angus Young csatlakozott a GN'R-hez egy koncerten. Ez Hannoverben történt, ahol beszállt a "Whole Lotta Rosie" feldolgozásába.

 

Meghalt Malcolm Young, az AC/DC alapító-gitárosa

 

Gyászol az AC/DC, meghalt George Young

 

A Def Leppardban sosem fordulhatott volna elő az, ami az AC/DC-ben

 


 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek