Bezárt az Instant

2017. február 18.  ·     ·  koncert.hu

Nem véletlen, hogy egyszerre két kedvelt budapesti szórakozóhely jelentette be, hogy bezár. Kivételesen azonban nem érdemes könnyeket hullatni: meghalt a király, éljen a király: a Fogasház és az Instant együtt folytatják.

Bezárt az Instant

A napokban bezártunk egy hónapra, hogy teljesen átalakulva térjünk vissza márciusban. Ez egy hatalmas változást is hoz az életünkbe, hiszen pár hét múlva az Instanttal karöltve megnyitjuk Budapest legnagyobb zenei és kultúrális szórakoztató központját.
Búcsúztassuk el a Nagymező utcai Instantot ma este, majd kezdjük el a visszaszámlálást a közös jövő kezdetéig!

– lehetett olvasni a Fogashát FB-olalán, míg az Instant így kommunikált:

Mint minden az életben, egyszer a klubok is elérkeznek útjuk végéhez.
Az Instant most ért ide. Rengeteg csodás évvel a hátunk mögött, talán szerénység nélkül mondhatjuk, hogy a csúcson fejeződik be ez az epizód.

A Nagymező utcai életünk a mai nappal véget ér. Azonban mindenki ismeri a közhelyet, hogy minden vég egy új kezdet – és ez most sincs másképp. Csak egy hónapot kell kibírni, hogy a Fogasházzal közös helyszínen megnyissuk Budapest legnagyobb zenei és kulturális szórakoztató központját!

A megaklub március 14-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt az Akácfa utcábana Fogasház eredeti alapterületéhez képest +1200 négyzetméteren. A tőlük már megszokott zenei kínálatt mellett zene a fülünknek, hogy

a rockzene sem marad el a kínálatból. Ha emlékszünk még a supernemes Papp Szabiék által üzemeltetett Robotra, akkor körülbelül azt a hangulatot várhatjuk a 200 férőhelyes underground rockzenei színpadnál, ami visszahozza a budapesti éjszakába az élő zene keményebb változatát. A fiatal tehetségek bemutatkozása mellett sok jól ismert rockzenész jammelgetésre lehet majd itt számítani. (Forrás)

Fotó: Instant FB (Juhász Tamás)


 

 

Szólj hozzá!


Új albummal (fel)támad a NEO!

Új albummal (fel)támad a NEO!

Idén ősszel új anyaggal jelentkezik a NEO, az elektropop hazai meghatározó zenekara.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Cickányok, irány az ingyenes RoCkány Feszt!

Június utolsó szombatján egy kis Békés megyei település, Okány szolgál egy teljesen új, viszont többeknek mégis nosztalgiával is bíró esemény helyszínéül, mely némi (még megbocsájtható) szójáték eredményeként a RocKány Feszt nevet kapta.

Új videoklippel jelentkezett a maszkos Tha Shudras

A maszkos előadásmódjáról közismert Tha Shudras zenekar új videoklippel rukkolt elő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek