Év koncertje - szavazás

Bezárt az Instant

2017. február 18.  ·     ·  koncert.hu

Nem véletlen, hogy egyszerre két kedvelt budapesti szórakozóhely jelentette be, hogy bezár. Kivételesen azonban nem érdemes könnyeket hullatni: meghalt a király, éljen a király: a Fogasház és az Instant együtt folytatják.

Bezárt az Instant

A napokban bezártunk egy hónapra, hogy teljesen átalakulva térjünk vissza márciusban. Ez egy hatalmas változást is hoz az életünkbe, hiszen pár hét múlva az Instanttal karöltve megnyitjuk Budapest legnagyobb zenei és kultúrális szórakoztató központját.
Búcsúztassuk el a Nagymező utcai Instantot ma este, majd kezdjük el a visszaszámlálást a közös jövő kezdetéig!

– lehetett olvasni a Fogashát FB-olalán, míg az Instant így kommunikált:

Mint minden az életben, egyszer a klubok is elérkeznek útjuk végéhez.
Az Instant most ért ide. Rengeteg csodás évvel a hátunk mögött, talán szerénység nélkül mondhatjuk, hogy a csúcson fejeződik be ez az epizód.

A Nagymező utcai életünk a mai nappal véget ér. Azonban mindenki ismeri a közhelyet, hogy minden vég egy új kezdet – és ez most sincs másképp. Csak egy hónapot kell kibírni, hogy a Fogasházzal közös helyszínen megnyissuk Budapest legnagyobb zenei és kulturális szórakoztató központját!

A megaklub március 14-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt az Akácfa utcábana Fogasház eredeti alapterületéhez képest +1200 négyzetméteren. A tőlük már megszokott zenei kínálatt mellett zene a fülünknek, hogy

a rockzene sem marad el a kínálatból. Ha emlékszünk még a supernemes Papp Szabiék által üzemeltetett Robotra, akkor körülbelül azt a hangulatot várhatjuk a 200 férőhelyes underground rockzenei színpadnál, ami visszahozza a budapesti éjszakába az élő zene keményebb változatát. A fiatal tehetségek bemutatkozása mellett sok jól ismert rockzenész jammelgetésre lehet majd itt számítani. (Forrás)

Fotó: Instant FB (Juhász Tamás)


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek