Bezárt az Instant

2017/02/18  ·     ·  koncert.hu

Nem véletlen, hogy egyszerre két kedvelt budapesti szórakozóhely jelentette be, hogy bezár. Kivételesen azonban nem érdemes könnyeket hullatni: meghalt a király, éljen a király: a Fogasház és az Instant együtt folytatják.

Bezárt az Instant

A napokban bezártunk egy hónapra, hogy teljesen átalakulva térjünk vissza márciusban. Ez egy hatalmas változást is hoz az életünkbe, hiszen pár hét múlva az Instanttal karöltve megnyitjuk Budapest legnagyobb zenei és kultúrális szórakoztató központját.
Búcsúztassuk el a Nagymező utcai Instantot ma este, majd kezdjük el a visszaszámlálást a közös jövő kezdetéig!

– lehetett olvasni a Fogashát FB-olalán, míg az Instant így kommunikált:

Mint minden az életben, egyszer a klubok is elérkeznek útjuk végéhez.
Az Instant most ért ide. Rengeteg csodás évvel a hátunk mögött, talán szerénység nélkül mondhatjuk, hogy a csúcson fejeződik be ez az epizód.

A Nagymező utcai életünk a mai nappal véget ér. Azonban mindenki ismeri a közhelyet, hogy minden vég egy új kezdet – és ez most sincs másképp. Csak egy hónapot kell kibírni, hogy a Fogasházzal közös helyszínen megnyissuk Budapest legnagyobb zenei és kulturális szórakoztató központját!

A megaklub március 14-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt az Akácfa utcábana Fogasház eredeti alapterületéhez képest +1200 négyzetméteren. A tőlük már megszokott zenei kínálatt mellett zene a fülünknek, hogy

a rockzene sem marad el a kínálatból. Ha emlékszünk még a supernemes Papp Szabiék által üzemeltetett Robotra, akkor körülbelül azt a hangulatot várhatjuk a 200 férőhelyes underground rockzenei színpadnál, ami visszahozza a budapesti éjszakába az élő zene keményebb változatát. A fiatal tehetségek bemutatkozása mellett sok jól ismert rockzenész jammelgetésre lehet majd itt számítani. (Forrás)

Fotó: Instant FB (Juhász Tamás)


 

 

Szólj hozzá!


A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

Új dallal és a hozzá tartozó videóklippel jelentkezett a Tankcsapda. A ’Pesten megjelent Isten’ c. dalt élőben először, a Budapest Parkban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Visszatér Budapestre Sir Rod Stewart

2018-ban ott voltunk az arénás koncertjén, aztán pár évvel később is erre járt: nem megerősített infók szerint énekelt egy puccos esküvőn mintegy 300 milláért – de most megint mindenkinek dalolni fog, nem csak az ifjú párnak: a legnagyobb slágerit hozza el 2024. június 22-én lép az MVM Dome-ba.

Ez egy Sunshine Day lesz – az Osibisa Budapestre jön

Osibisa és Colosseum közös koncert lesz az Erkel Színházban 2023. október 8-án a Krokodil Rock szervezésében, a „Nagy Generáció” című koncertsorozat keretében.

Tátrai Tibuszék beveszik a Parkot

A godfather. legközelebbi és idei utolsó fellépése a Budapest Parkban lesz, 2023. szeptember 27-én, szerdán.
Új koncertek