Bezárt az Instant

2017/02/18  ·     ·  koncert.hu

Nem véletlen, hogy egyszerre két kedvelt budapesti szórakozóhely jelentette be, hogy bezár. Kivételesen azonban nem érdemes könnyeket hullatni: meghalt a király, éljen a király: a Fogasház és az Instant együtt folytatják.

Bezárt az Instant

A napokban bezártunk egy hónapra, hogy teljesen átalakulva térjünk vissza márciusban. Ez egy hatalmas változást is hoz az életünkbe, hiszen pár hét múlva az Instanttal karöltve megnyitjuk Budapest legnagyobb zenei és kultúrális szórakoztató központját.
Búcsúztassuk el a Nagymező utcai Instantot ma este, majd kezdjük el a visszaszámlálást a közös jövő kezdetéig!

– lehetett olvasni a Fogashát FB-olalán, míg az Instant így kommunikált:

Mint minden az életben, egyszer a klubok is elérkeznek útjuk végéhez.
Az Instant most ért ide. Rengeteg csodás évvel a hátunk mögött, talán szerénység nélkül mondhatjuk, hogy a csúcson fejeződik be ez az epizód.

A Nagymező utcai életünk a mai nappal véget ér. Azonban mindenki ismeri a közhelyet, hogy minden vég egy új kezdet – és ez most sincs másképp. Csak egy hónapot kell kibírni, hogy a Fogasházzal közös helyszínen megnyissuk Budapest legnagyobb zenei és kulturális szórakoztató központját!

A megaklub március 14-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt az Akácfa utcábana Fogasház eredeti alapterületéhez képest +1200 négyzetméteren. A tőlük már megszokott zenei kínálatt mellett zene a fülünknek, hogy

a rockzene sem marad el a kínálatból. Ha emlékszünk még a supernemes Papp Szabiék által üzemeltetett Robotra, akkor körülbelül azt a hangulatot várhatjuk a 200 férőhelyes underground rockzenei színpadnál, ami visszahozza a budapesti éjszakába az élő zene keményebb változatát. A fiatal tehetségek bemutatkozása mellett sok jól ismert rockzenész jammelgetésre lehet majd itt számítani. (Forrás)

Fotó: Instant FB (Juhász Tamás)


 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek