Billie Joe újévi tanácsát mindenkinek meg kéne fogadnia!

2018/01/06  ·     ·  Simonyi Éva

A Green Day frontembere Instagram-posztban ad jó tanácsokat az évtervezéshez mindenkinek. Valójában örök érvényű ajánlások ezek, így akár minden évben megfogadhatjuk őket...

Fotó: altpress.com

“Kedves rock'n roll arcok. Legyetek bátrak. Legyetek kemények. Legyetek dühösek. Bosszantsátok fel az embereket. Ne legyetek normálisak. Ne legyetek trendik. Legyetek hangosak. Éljetek hangosan. Szitkozódjatok. Káromkodjatok. Legyetek sértőek. Mondjátok el az igazat. A TI igazatokat. Francba a hatóságokkal. Fújjátok fel a falakra a dalaitok címét. Legyetek koszosak. Törjetek üveget. Álljatok ki magatokért. Ne legyetek nyápicok. Ne legyetek követők. Legyetek bolondok. Több fiatal lázadó egyéniségre van szükségünk hangos gitárokkal.”

Így beszél egy igazi punk!

Az eredeti posztot itt láthatjátok.

Billie Joe Armstrong egyébként is mindig híres volt a szókimondásáról, dalszövegeikben sem fogják vissza magukat: Revolution Radio című 2017-es lemezükön megjelent több politikai töltetű dal is. A “Trobuled Times” klipjében például – egy animáció erejéig – Donald Trump is feltűnik.

 

A zenekar egyébként nem unatkozott az elmúlt időszakban, az augusztusi menedzserváltás után ugyanis november 17-én jelentették meg greatest hits albumukat, “God's Favorite Band” címmel, ezen található a következő duett Miranda Lambert country énekesnővel.

 

A csajok pedig örülhetnek, mert nemsokára piacra kerül a Billie Joe és Kat Von D tetoválóművésznő kooperációjából született szemhéjtus-kollekció, Basket Case néven, amelynek lehetőségeit mindketten maximálisan kihasználják, ahogy ezt a fotó is kiválóan mutatja :)

A cikk forrása

 

Billie Joe, Green Day

 

 

Szólj hozzá!


Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári Színház

Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári...

A pünkösdi háromnapos esemény csendes sétával indul, amelyet egy nyárindító háromnapos fesztivál követ a legismertebb alternatív zenekarok...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Ingyenes Color Emlékest lesz ma Debrecenben

A Debreceni Egyetem híradása szerint az együttes slágerei ma este a 9. Debreceni Reumatológiai Oktatási Program kongresszusához kapcsolódó emlékesten csendülnek fel. A Debreceni Egyetemhez kötődő, korábban DOTE (és Bokor) néven működő együttes több oszlopos tagja is színpadra lép kedden a Kölcsey Központban.

Lovasival zár a MAI DAL, igyekezz!

Május 17-én zár a Mai Dal szervezésében létrejött mesterkurzus-sorozat, amely azt vállalta, hogy hat alkalommal hat különböző releváns dalszerző ad betekintést a saját alkotói metódusába. Az utolsó etén a tíz szerencsés Lovasi Andrástól tanulhat.
Új koncertek
Ecce Gratum IV./2.
Cherry koncert
Cherry koncert
Budapest 
Kovács Kati...
Kovács Kati...
Veszprém 
Koncz Zsuzsa koncert
Koncz Zsuzsa koncert
Székesfehérvár 
Trio Sideris
Trio Sideris
Budapest 
ORGONAKONCERT
ORGONAKONCERT
Kaposvár