Csitul a balhé a nagy mulatási plakátja körül

2017/11/16  ·     ·  Blikk.hu

A Blikk információi szerint beleszállt a karthagós Szigeti Ferenc a mulatós Szigeti Ferencbe – legalábbis, ami a plakáton szereplő nevet illeti.

Csitul a balhé a nagy mulatási plakátja körül

A Karthago frontembere a Mulat az Aréna című koncert szereplőgárdájának névsorában fedezte fel saját nevét, illetve a mulatós Szigeti Ferencét, akinek semmi köze a Kar­thago zenészéhez. A rocker máshol azt nyilatkozta: nem tetszik neki a névhasonlóság és számára ez hitelrontás.

Nem sok hasonlóság van...

Szigeti Ferike egy remek előadó, rendszeresen szerepel a Dáridóban, nem értem a problémát, hiszen a fotója is szerepel a plakáton, ráadásul egész más a műfaj, így nehéz összekeverni. Attól félek, ez az egész arról szól, hogy történjen valami Szigeti körül – mondta a lapnak Galambos Lajos, alias Lajcsi.

A Blikk megkereste Karthago zenészét is, aki elmondta, hogy a félreértések áldozata, és már elkezdte helyretenni a dolgokat az érintettekkel... Hurrá!


 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek