Év koncertje

Elton John ríkat meg az idei karácsonyi John Lewis-filmben

2018. november 15.  ·     ·  koncert.hu

John Lewis nem egy rendező vagy producer, hanem egy brit áruházlánc. S mint az összes magára valamit is adó neves angol cég, minden évben ilyentájt megjelentetik a karácsonyi imázsvideójukat.

Elton John ríkat meg az idei karácsonyi John Lewis-filmben

Általában az övék a legjobb – a "John Lewis karácsonyi videó" már fogalom a szakmában, és mindenki izgalommal várja –, de mi azért a Heathrow hagyományos macis filmjeit is imádjuk, az ideihez  Paul Young Every Time You Go Away című számát használták fel :) .

A John Lewis idén nem cukiszörnnyel (2017) vagy cukirókával,cukiborzzal és cukikutyával (2016) rukkolt elő, hanem gondolt egy nagyot, és egyenest a brit nemzeti kincs, Sir Elton John (és a muzsikálás) köré kanyarította karácsonyi reklámját. És végre egyáltalán nem lett cuki a végeredmény, hanem nagyon emberi és megható. Szóval, kis szőrös izék helyett hallgassátok meg Elton John Your Song című számát, karácsonyra hangszerelve:

Egyébként ez a dal már nem először adja meg a hangulatát a JL-karácsonynak: 2010-ben az az Ellie Goulding énekelte "alá", akinek éppen ma mutattuk be a Budapesten forgatott klipjét a Facebook oldalunkon.

 

 

John Lewis, karácsony, Elton John

 

 

Szólj hozzá!


Egy darabig nem lesz koncert a debreceni Főnix Csarnokban

Egy darabig nem lesz koncert a debreceni Főnix Csarnokban

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokságra felújítják a debreceni Főnix Csarnokot. A felújítás előreláthatólag a nyáron kezdődhet el, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bangó Margit utolsó nagykoncertjén is tuti megfőzi a közönségét

A világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2020. október 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

A japán metál tarolt a Dürerben

Idén el vagyunk kényeztetve metálos szempontból, hisz egymásnak adják a kulcsot a jobbnál jobb külföldi zenekarok. A 5FDP után szombat este a Dürerben is taroltak a keménykedős srácok. Igaz, jóval kisebb, de annál lelkesebb közönség közreműködésével rengették meg a Room 041 stabilnak vélt falait.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
SOMNAKAJ
SOMNAKAJ
Budapest 
Bangó Margit
Bangó Margit
Budapest 
30Y
30Y
Debrecen 
Koncz Zsuzsa koncert
NOXtalgia unplugged