Elton John ríkat meg az idei karácsonyi John Lewis-filmben

2018. november 15.  ·     ·  koncert.hu

John Lewis nem egy rendező vagy producer, hanem egy brit áruházlánc. S mint az összes magára valamit is adó neves angol cég, minden évben ilyentájt megjelentetik a karácsonyi imázsvideójukat.

Elton John ríkat meg az idei karácsonyi John Lewis-filmben

Általában az övék a legjobb – a "John Lewis karácsonyi videó" már fogalom a szakmában, és mindenki izgalommal várja –, de mi azért a Heathrow hagyományos macis filmjeit is imádjuk, az ideihez  Paul Young Every Time You Go Away című számát használták fel :) .

A John Lewis idén nem cukiszörnnyel (2017) vagy cukirókával,cukiborzzal és cukikutyával (2016) rukkolt elő, hanem gondolt egy nagyot, és egyenest a brit nemzeti kincs, Sir Elton John (és a muzsikálás) köré kanyarította karácsonyi reklámját. És végre egyáltalán nem lett cuki a végeredmény, hanem nagyon emberi és megható. Szóval, kis szőrös izék helyett hallgassátok meg Elton John Your Song című számát, karácsonyra hangszerelve:

Egyébként ez a dal már nem először adja meg a hangulatát a JL-karácsonynak: 2010-ben az az Ellie Goulding énekelte "alá", akinek éppen ma mutattuk be a Budapesten forgatott klipjét a Facebook oldalunkon.

 

 

John Lewis, karácsony, Elton John

 

 

Szólj hozzá!


A világpremierrel egy időben jön a Roger Waters-koncertfilm Magyarországra is

A világpremierrel egy időben jön a Roger...

Roger Waters nagy sikerű, Budapestet is érintő US+THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített film a világpremierrel egy időben,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.

NEM az eperről szól John Lennon ikonikus dala!

Először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban: az egykori árvaház helyén immár egy interaktív kiállításnak otthont adó látogatóközpont, közösségi kávézó, bolt és kertek várják a Beatles rajongóit.

Dj Dominique-nek volt egy álma – most megtölti vele az Arénát

"Az volt az álmom, hogy megteljen az Aréna sérült fiatalokkal és rászoruló idős emberekkel” – nyilatkozta Várkonyi Attila, és azt mondhatnánk, szerencsés ember, mert ez az álma többször is valóra vált, azonban ez nem szerencse: nagyon sok munkával és rengeteg zenész barát segítségével valósul meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek