Európa kezdi szégyellni, Amerikában most vágnak bele – mi az?

2020/08/12  ·     ·  koncert.hu

A Kreativ.hu-n olvastuk, hogy 2021-ben érkezik a The American Song Contest, azaz az Eurovíziós Dalfesztivál amerikai változata.

Európa kezdi szégyellni, Amerikában most kezdik el – mi az?

A formátum az európai mintát követi, tehát 50 amerikai állam profi énekesei, zenészei mérik majd össze tudásukat – tudta meg a portál. A nagy finálét több előválogató előzi majd meg minden államban.

A show különösen jó időpontban érkezik – legalábbis az alkotók szerint –, mert Amerika (i minden korábbinál megosztottabb (és várhatóan még inkább az lesz a 2020-as elnökválasztás után), így jól fog esni majd a nézőknek egy olyan műsor, ami mindenkit összehozhat. Hiszen az Eurovízió annyira összekötötte az öreg kontinens népeit is, mindenki a másik nyakába borult és kéz a kézben beleszaladtak a naplementébe...

De legalább helyére került, hogy a Netflix miért készített nemrég abszolút trollkodásmentes játékfilmet Will Ferrellel és Rachel McAdams-szel az Eurovízióról...

 


(kreativ.hu)

 

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, film, Eurovízió, USA

 

 

Szólj hozzá!


Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori...

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ahová a pápa is gyalog jár

Valójában nem gyalog ment, hanem egy szépséges, fehér Fiat 500-assal, és nem oda, amire a szólás vonatkozik, de ha úgy vesszük, hogy a zene is alapszükséglet, akkor helyben vagyunk.

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak, esetleg tettek (még) egy kitérőt.
Új koncertek