Ezt üzeni Nikki Sixx, a Mötley Crüe basszerosa

2020/03/15  ·     ·  koncert.hu, MTI

Brian May-hez hasonlóan Nikki Sixx is olyan bejegyzést osztott meg a közösségimédia-oldalán, amely a jelenlegi helyzetre reflektál.

Ezt üzeni Nikki Sixx a Mötley Crüe-ból

Nikki a posztjában többek között arra buzdítja a követőit, hogy segítsenek rászoruló embertársainkon, s arra is felhívja a figyelmet (köszi, Nikki!!), hogy sokkal jobban kellene reagálnunk (vö. nem harapjuk szét azonnal a másik torkát) és sokkal toleránsabbnak kellene lenniük, mint korábban. Azt is megjegyezte, hogy eljött az ideje a türelemnek és a nyugalomnak.

„Nem lenne nagyszerű azt látni, hogy az emberek abbahagyják az önfényezést, és inkább a barátok és a család felé fordulnak? Vedd fel a kapcsolatot körülötted lévő emberekkel, akik mondjuk félhetnek vagy segítségre szorulhatnak."

Egyébként szerinte a média csak paráztatja a népet, éppen ezért ez utóbbi feladata a hisztéria mérsékelése is.

Nikki Sixx posztját imádták a rajongók, a kommentekben azt írják, hogy nem szabad pánikba esni és mindenki vigyázzon magára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nikki Sixx (@nikkisixxpixx) által megosztott bejegyzés,

 

November 18-án a Mötley Crüe és Def Leppard bejelentette, hogy a spéci vendégekkel  – Poison, Joan Jett, Blackhearts – közreműködésével belevágnak egy 2020-as stadiontúrába.

A koronavírus-veszély miatt a Green DayAlice Cooper, a Sepultura, a Sebastian Bach, a Tool és még sokan mások elhalasztották vagy lemondták a koncertjeiket. A Motley Crue és a Def Leppard nem osztott meg olyan információkat, amiből arra következtethetnénk, hogy a 2020. június 18-án kezdődő stadiontúrát törlik vagy elhalasztják.

 

Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

Brian May törölte a posztját, amelyben kirohant a karantén ellen

A Queen 71 éves zenésze mostanában nagyobb aktivitást mutat a közösségi oldalain. A napokban egy hosszabb, meglehetősen keserű eszmefuttatást tett közzé, ennek már csak a híre van meg, a Twitterén nem találjuk.
Nikki Sixx, Mötley Crüe, covid 19, koronavírus, karantén, stadionturné

 

 

Szólj hozzá!


Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

Hogy ez mennyire igaz, annak Soltész Rezső az élő példája: 2019 végén még arról adtunk hírt, hogy az összes fellépését lemondta...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Járunk egyet? Erkélykoncertek a 11. kerület szívében

Kultikus házak és erkélyek elevenednek meg októberben a XI. kerület központjában egy szervezett séta keretében: "Hosszúlépés. Járunk?" csapata és Max & Future szervezésében október 17-én, szombaton.

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Egy héten át minden nap 11–15 óra között bárki bekopogtathat megnézni Mr. Priváti kiállítását, este meg szeánszokat tart a nappalijában vendégművészekkel: értelem- és szabályszerűen ezek korlátozott létszámmal futnak majd (12 fő), az utóbbi regisztrációhoz és jegyvásárláshoz (3400) kötött, az előbbinél nem láttunk...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek