Fritz elvágtázott

2016. július 23.  ·     ·  Zerge

Csütörtök este érkezett a hír, hogy meghalt Németh László, a zenésztársai és a zenerajongók és nagyjából mindenki más által csak Fritz becenéven ismert gitáros, 1982–2001 között a VHK, majd annak feloszlása után a Magura Napotvet, illetve az abból továbbfejlődött Magura, még később a Yava, majd sokáig azzal párhuzamosan a VHK tagjaiból újjáéledt Vágtázó Életerő, aztán később újra VHK gitárosa.

Fritz elvágtázott

Már hónapok óta emésztette a kór, és néhány hete már tudta azt is, hogy halálos beteg.

Mivel itt a koncert.hu-nál többünknek is jó barátunk volt, most épp emésztjük a hírt, és ahogy tolulnak fel az emlékek, ahogy ilyenkor szoktak, ahogy például közös barátunk, Boli esetében is tették, titokban reméljük, hogy csak egy rossz álomba keveredtünk, pedig valahol azért tudjuk közben, hogy nem, ez a valóság.

Ennélfogva nem is tudunk most sokkal többet írni. Majd később, amikor már valamennyire leülepedett, jelentkezünk egy hosszabb nekrológgal.

Ez a július, bár a harmada még hátra van, már eddig is elég jól megszedte az áldozatait, és ehhez ki sem kell lépnünk a határon valamiféle terrorba.

Esterházy, Somló, Körmendi – és most Fritz.

Utóbbi három egy héten belül.

 

Fotó: Nagy J. Zsuzsanna


Képtár

  • Fritz elvágtázott kép 51968
  • Fritz elvágtázott kép 51970
 

 

Szólj hozzá!


Bochkor szerint brutális a Tankcsapda új könyve

Bochkor szerint brutális a Tankcsapda új könyve

A címben idézett kifejezés az új Tankcsapda-könyv bemutatóján hangzott el Bochkor Gábor, az esemény moderátora szájából. A brutális szót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Kaláka és a Kaláka Fesztivál is kerek évfordulót ünnepel az idén

Negyvenedik alkalommal rendezik meg idén a Kaláka Fesztivált, az egri Érsekkertben június 27. és 30. között. A koncertek mellett kiállításokkal és irodalmi eseményekkel is várják a közönséget.

Milyen volt a koncert? Kijött a Sum 41 legújabb dala és klipje

Az “A Death In The Family” című dal a zenekar közelgő albumára, az “Order In Decline”-ra fog felkerülni, mely idén július 19-én jelenik meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek