Neoton 1000

Három évvel bátyja után karácsonykor meghalt George Michael húga

2019. december 28.  ·     ·  koncert.hu

December 25-én holtan találták otthonában Melanie Panayiotout, a 2016-ban éppen karácsonykor elhunyt George Michael testvérét – írja a CNN.

A testvérek a 80-as években

Nem publikus, hogy mi okozta az 55 éves Panayiotou* halálát: a család ügyvédje közleményben erősítette meg a szomorú hírt, ebben jelezte: nem árulnak el többet a tragikus eseményről, és kérik, hogy mindenki tartsa tiszteletben a család gyászát.

Melanie nemrég arról beszélt, hogy nagy reményeket fűz a nemrégiben  bemutatott romantikus komédiához, a Last Christmasthoz, amelyet George zenéje ihletett.

"A családom s remélem, hogy mindannyian élvezik a filmet, ahogy Yog [George] régebbi és újabb zenéi szépen belefonódnak ebbe a szórakoztató, kedves szerelmi történetbe" – mondta."Mint sokan tudják, Yog imádta a karácsonyt, és imádta ennek a filmnek az ötletét. Biztos vagyok benne, hogy örömmel fogja látni Emilia [Clark] csodálatos mosolyát..."

Mindössze 48 órával a halála előtt a család közös karácsonyi üzenetet tett közzé Geogre Michael honlapján, amelyben többek között ezt írják:

"Vigyázzatok magatokra, üzeni [Yog] a csillagok közül, édesanyával, Anselmoval és a szerett kutyusaival."

A felsorolásban jövőre sajnos még egy név fog szerepelni.

*Az énekes Georgios Kyriacos Panayiotou néven jött világra.

A hír és a fotó forrása.

Last Christmas, film, George Michael, Melanie Panayiotou, gyász

 

 

Szólj hozzá!


Az Everness fesztivált is augusztus utolsó hétvégére rakták át

Az Everness fesztivált is augusztus utolsó...

Úgy tűnik, már a hazai fesztiválszervezők sem bíznak abban, hogy a veszély júniusra elmúlik (max. a helyzet...), ugyanis egyre többen tologatják...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Áttolják augusztusra a Fishing on Orfűt

Ezt a hírt egyszer már közöltük – igaz, kérdőjellel – március 31-én, amikor a PICSA "elszólta magát", és feltöltötte a koncertjük eseményét az augusztusi dátummal.

Egy európai nagyfesztivállal megint kevesebb az idei nyár

Szomorú, de sajnos ma sem ússzuk meg fesztiváltörlés nélkül a napot. Ezúttal a dániai Roskilde volt kénytelen lehúzni a rolót, miután a kormány kész helyzet elé állította a szervezőket. Akárcsak a Nova Rock esetében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek