Három évvel bátyja után karácsonykor meghalt George Michael húga

2019/12/28  ·     ·  koncert.hu

December 25-én holtan találták otthonában Melanie Panayiotout, a 2016-ban éppen karácsonykor elhunyt George Michael testvérét – írja a CNN.

A testvérek a 80-as években

Nem publikus, hogy mi okozta az 55 éves Panayiotou* halálát: a család ügyvédje közleményben erősítette meg a szomorú hírt, ebben jelezte: nem árulnak el többet a tragikus eseményről, és kérik, hogy mindenki tartsa tiszteletben a család gyászát.

Melanie nemrég arról beszélt, hogy nagy reményeket fűz a nemrégiben  bemutatott romantikus komédiához, a Last Christmasthoz, amelyet George zenéje ihletett.

"A családom s remélem, hogy mindannyian élvezik a filmet, ahogy Yog [George] régebbi és újabb zenéi szépen belefonódnak ebbe a szórakoztató, kedves szerelmi történetbe" – mondta."Mint sokan tudják, Yog imádta a karácsonyt, és imádta ennek a filmnek az ötletét. Biztos vagyok benne, hogy örömmel fogja látni Emilia [Clark] csodálatos mosolyát..."

Mindössze 48 órával a halála előtt a család közös karácsonyi üzenetet tett közzé Geogre Michael honlapján, amelyben többek között ezt írják:

"Vigyázzatok magatokra, üzeni [Yog] a csillagok közül, édesanyával, Anselmoval és a szerett kutyusaival."

A felsorolásban jövőre sajnos még egy név fog szerepelni.

*Az énekes Georgios Kyriacos Panayiotou néven jött világra.

A hír és a fotó forrása.

Last Christmas, film, George Michael, Melanie Panayiotou, gyász

 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek