Három évvel bátyja után karácsonykor meghalt George Michael húga

2019/12/28  ·     ·  koncert.hu

December 25-én holtan találták otthonában Melanie Panayiotout, a 2016-ban éppen karácsonykor elhunyt George Michael testvérét – írja a CNN.

A testvérek a 80-as években

Nem publikus, hogy mi okozta az 55 éves Panayiotou* halálát: a család ügyvédje közleményben erősítette meg a szomorú hírt, ebben jelezte: nem árulnak el többet a tragikus eseményről, és kérik, hogy mindenki tartsa tiszteletben a család gyászát.

Melanie nemrég arról beszélt, hogy nagy reményeket fűz a nemrégiben  bemutatott romantikus komédiához, a Last Christmasthoz, amelyet George zenéje ihletett.

"A családom s remélem, hogy mindannyian élvezik a filmet, ahogy Yog [George] régebbi és újabb zenéi szépen belefonódnak ebbe a szórakoztató, kedves szerelmi történetbe" – mondta."Mint sokan tudják, Yog imádta a karácsonyt, és imádta ennek a filmnek az ötletét. Biztos vagyok benne, hogy örömmel fogja látni Emilia [Clark] csodálatos mosolyát..."

Mindössze 48 órával a halála előtt a család közös karácsonyi üzenetet tett közzé Geogre Michael honlapján, amelyben többek között ezt írják:

"Vigyázzatok magatokra, üzeni [Yog] a csillagok közül, édesanyával, Anselmoval és a szerett kutyusaival."

A felsorolásban jövőre sajnos még egy név fog szerepelni.

*Az énekes Georgios Kyriacos Panayiotou néven jött világra.

A hír és a fotó forrása.

Last Christmas, film, George Michael, Melanie Panayiotou, gyász

 

 

Szólj hozzá!


Egy tucat gondolat Csernus dokitól a koronadepi ellen – zenészeknek és nemzenészeknek egyaránt

Egy tucat gondolat Csernus dokitól a koronadepi ellen...

A Papageno.hu idézte Jonas Kaufmann, aki azt mondta, hogy nagyon sok kollégája van bajban, és tud olyan esetekről is, ahol az érintettek az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lobenwein Norbert: 2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

Lobenwein Norbert nagyon sok mindennel, de alapjában véve mégis egy dologgal foglalkozik, fesztiválszervezéssel: a VOLT Fesztivál és a Balaton Sound társalapító-főszervezője, a Sziget Szervezőiroda egyik tulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton és a STRAND Fesztivál társalapítója, az Akváriumot üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Road...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Totál kivagy már bulik nélkül?

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.

A Nine Inch Nails párosa két filmmel is indul az Oscarért

Bemutatjuk a Variety sorrendje szerinti 10 legesélyesebb filmzenét. A zeneszerzők között két filmmel is szerepel a Nine Inch Nails-ből is ismert páros, Trent Reznor és Atticus Ross. 2021. nagy kérdése, hogy az eddig nyolcszor jelölt James Newton Howard végre győzelmet tud-e majd aratni. A filmek sztorijából csak a zenei témákat emeltük ki.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek