Itta már ma? Szerinted melyik Márka-reklámspot a jobb?

2020/09/01  ·     ·  koncert.hu

Vannak kultikus reklámok, amik persze csak azoknak mondanak valamit, akik megélték ezt a korszakot a bontott csirkével (nem megmondtam...?), a Skála kópéval meg a többi, innen nézve már kissé avítt és olykor nevetségesnek tűnő reklámmal – de úgy, ahogy van, szerettük őket, amiben az is benne volt, hogy nem találkoztunk velük annyit, mint most...

Itta már ma? Szerinted melyik Márka-reklám a jobb?

Ezek közül az egyik a Márka volt, tapasztalásunk szerint leginkább a meggy, ami elég nehezen jött ki a  ruhákból... Nos, a márkában az a becsülendő, hogy bazirégen jelen van, és időről időre reklámokat is gyártatnak.

Itt volt például a redbullos előfutár:

 

Meg  a hullala, a remek zenével:

 

Ugyanez a zene, de másik kép:

 

A Kreatív szerint elkészült az üdítő legújabb kampányfilmje, amely az "öntörvényű és kreatív fiatal generációt" veszi célba – respect, hogy a régi motívumot – hullala – megtartották, a többi meg a szokásos marketinges duma :)

Neked melyik tetszik jobban?

Márka, reklám, retró, spot, kampány

 

 

Szólj hozzá!


Vasárnaponként adventi dalokat tanulhatsz

Vasárnaponként adventi dalokat tanulhatsz

Kubinyi Júlia népdalénekes, a Fonó népzenei művészeti vezetője adventi énekeket tanít vasárnaponként videósorozatban, amelybe bárki...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset történt: rejtélyes körülmények közt agyonlőtték Lil Yase kaliforniai rappert.

Mintegy tizenötezren szeretnének elbúcsúzni Benkő Lászlótól – a család kéri: ne tegyék

Frissítve! "A Benkő család kérését továbbítva arra kérjük az ismerősöket, rajongókat és tisztelőket, hogy ne jelenjenek meg Benkő Laci temetésén. A szabályok betartása mindnyájunkra vonatkozik. Későbbi időpontban, a járványhelyzettől függően szervezünk majd egy megemlékezést" – olvasható az Omega közösségi oldalán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek