Itta már ma? Szerinted melyik Márka-reklámspot a jobb?

2020/09/01  ·     ·  koncert.hu

Vannak kultikus reklámok, amik persze csak azoknak mondanak valamit, akik megélték ezt a korszakot a bontott csirkével (nem megmondtam...?), a Skála kópéval meg a többi, innen nézve már kissé avítt és olykor nevetségesnek tűnő reklámmal – de úgy, ahogy van, szerettük őket, amiben az is benne volt, hogy nem találkoztunk velük annyit, mint most...

Itta már ma? Szerinted melyik Márka-reklám a jobb?

Ezek közül az egyik a Márka volt, tapasztalásunk szerint leginkább a meggy, ami elég nehezen jött ki a  ruhákból... Nos, a márkában az a becsülendő, hogy bazirégen jelen van, és időről időre reklámokat is gyártatnak.

Itt volt például a redbullos előfutár:

 

Meg  a hullala, a remek zenével:

 

Ugyanez a zene, de másik kép:

 

A Kreatív szerint elkészült az üdítő legújabb kampányfilmje, amely az "öntörvényű és kreatív fiatal generációt" veszi célba – respect, hogy a régi motívumot – hullala – megtartották, a többi meg a szokásos marketinges duma :)

Neked melyik tetszik jobban?

Márka, reklám, retró, spot, kampány

 

 

Szólj hozzá!


HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai...

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Ezentúl minden szeptemberben lesz Siklósi Örs-emlékkoncert

"Szeptemberben született, ezért abban a hónapban minden évben szeretnénk rá emlékezni egy-egy koncert kíséretében" – mondta el a Blikknek Marosi Nikolett, a fiatalon elhunyt zenész menedzsere és barátja.

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek