Megszaladt a névsor a Szigetre: Gorillaz, Dua Lipa és sokan mások

2018/02/20  ·     ·  Módra Ildikó

Ma jelentettek be egy rakás, a 2018-as Szigetre érkező sztárt. Ezek az új nevek, azt hiszem, megdobogtatják a fiatalok – és egyes idősebbek szívét egyaránt.

Megszaladt a névsor a Szigetre: Gorillaz, Dua Lipa és sokan mások

A legmenőbb csajszik egyik, Dua Lipa érkezik, aki úgy kezdte a karrierjét, hogy Youtube-ra feltöltött videókat, amikben híres énekesnők dalait énekelte... Az albán származású brit lány a most futó slágereit is biztosan elénekli, érdekes jelenség ő, sokan kedveljük.

Jön ismét a Gorillaz, ők szinte hazajárnak hozzánk mostanában. Damon Albarn és bandája rendkívül szórakoztató, nagy buli várható.

 

Damon Albarn és képzelt barátai megtáncoltatták az Arénát: Gorillaz

 

A kanadai Shawn Mendes még csak 19 éves, de már megőrülnek érte a csajok. Az biztos, hogy sokkal szimpatikusabb, mint honfitársa, Justin Bieber. Hogy jobb énekes-e élőben, arról meggyőződhetünk a Szigeten nyáron. Már alig várjuk.

 

A Hajógyárira tart a brostepnek nevezett dubstep-leágazás egyik legismertebb alakja, Borgore is.

Érkezik még az indie-rock banda Amerikából, a The War On Drugs; az ausztrál énekes-dalszerző, Nick Murphy aka Chet Faker (egyik az igazi neve, a másik a színpadi neve); Lianne La Havas, a fiatal, angol multi-hangszeres hölgy; a nagyon szimpatikus amerikai rapper-dalszerző, színész Desiigner, aki a Panda című dalával lett híres; a King Gizzard & The Lizard Wizard, a héttagú ausztrál pszichedelikus rock-banda; az angol eletronikus popduó, a Gorgon City élő műsorral érkezik.

 

Ezenkívül JP Cooper; Petit Biscuit; KSHMR; The Living End; SOFI TUKKER; Scarlxrd; Delta Heavy; Seven Lions; Yellow Days; Bilderbuch és MY BABY – a műfajok sokfélesége vitathatatlan és ez nagyon jó, minél többféle zenei világ megjelenik a Szigeten, augusztus 8-15-ig, annál jobban fogunk szórakozni.

És a bejelentéseknek valószínűleg még nincs vége, de már így is elég jó a kínálat!

 

Megjöttek az első Sziget-nevek!

 

Mumford & Sons: csak Budapesten, csak nektek!

 

Ha hétfő, akkor Sziget, és ha Sziget, akkor Arctic Monkeys


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek