Év koncertje - szavazás

Megszűnik a Gozsdu Manó Klub!

2017. augusztus 02.  ·     ·  koncert.hu

Már az is furcsa volt tegnapelőtt, hogy a Gozsdu Udvarban található, ismerősök által üzemeltetett vendéglátóhely, a Szomszéd egyszer csak föltette FB-ra, hogy ma záróbuli lesz... Ma pedig itt ez a közlemény, amelyet a GMK koncertszervezője, Benedetti Péter osztott meg a közösségin. Mi történik az udvarban???

Megszűnik a Gozsdu Manó Klub!

Kedves Zenészek, Szervezők, Kollégák!

Ezúton is szeretnélek értesíteni Titeket, hogy a mai nappal a Gozsdu Manó Klub megszűnik mint koncerthelyszín, és ősztől más néven, más profillal működik majd tovább.

Nagyon hirtelen jött ez nekem is, így nem maradt rá elég idő, hogy mindenkit személyesen értesítsek és köszönhessem meg a közös munkát, a rengeteg koncertélményt, amihez a közel 5 éves szervezői tevékenységem alatt volt szerencsém a GMK-ban. Igyekeztem legjobb tudásom szerint végezni a munkám és büszke vagyok rá, hogy rengeteg zenekar és előadó megfordult nálunk, nemcsak nagy nevek, de olyan "kisebbek" is, akik mára már bőven headliner-ek, nem beszélve azokról a külföldi csapatokról, akik a bulijaik után egybehangzóan nemzetközi színvonalú klubnak könyvelték el a gmk-t.

Évente kb 150-180 zenekarnak tudott helyet biztosítani a "gozsdu", így szakmailag a legjobban azt sajnálom, hogy kevés olyan koncerthelyszín marad a városban, ahol kis közönségszámú bulit minőségire lehet kihozni.
Természetesen mindig minden nem mehetett flottul, voltak nehézségek, feszültebb pillanatok, de törekedtünk rá, hogy korrekt megoldásokat találjunk mindenki számára és tanuljunk a hibáinkból, így remélem jó szívvel fogtok Ti is gondolni erre a kis klubra, ami oly sok élményt okozott, mind a fellépőknek, mind a nézőknek, rajongóknak.
Köszönök mindent és remélem lesz alkalmam továbbra is jó bulikat, színvonalas produkciókat szervezni Nektek/Veletek!

Számos GMK-s koncertről tudósítottunk mi is, és egyetértünk a szervezővel: kevés olyan koncerthelyszín marad a városban, ahol a kisebb bulikra vágyók is jól szórakozhatnak, és hiányozni fog annak annak a 150-200 zenekarnak is a kieső lehetőség.

Igazából egyelőre csak találgatunk, de eléggé valószínű, hogy a trend elsodorta a két utolsó bástyát a Gozsdu Udvarbam. Olyan ez, mintha a Balaton Sound közepén megpróbálna érvényesülni a Bánkitó fesztivál... Eléggé reménytelen, nem? Hogy aztán önszántunkból vagy rásegítéssel adták fel, azt ki-ki képzelje el az összeesküvéselmélet-mérője alapján.

Viszlát, és kösz a koncerteket (GMK) és a táncolós estéket (Szomszéd)!


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek