Mi a fene történt a Queens Of The Stone Age frontemberével???

2017/12/11  ·     ·  koncert.hu, 24.hu, HVG

Fejberúgott egy fotósként dolgozó nőt a Queens Of The Stone Age zenekar frontembere szombaton, a Los Angeles-i KROQ rádió karácsonyi koncertjén – írja a 24.hu a Variety értesüléseire hivatkozva.

A pillanat, amikor Homme éppen lámpának néz egy fotóst (VAriety)

Márpedig a Variety elsőkézből értesülhetett az incidensről, mert a fotós nekik dolgozott.

Az esetről videofelvétel készült, amin látható, hogy Josh Homme elsétál a fotós mellett, majd visszafordul, és lerúgja a fényképezőgépét. Lauren elmondta: látta, hogy a zenész közeledik, fényképezni kezdte, a következő pedig, amire emlékszik, hogy Homme ránéz, meglendíti a lábát és teljes erővel arcába rúgja a fényképezőgépet.

A felvételen is jól látszik, hogy Homme gyakorlatilag tántorog, és a lábmozdulatot még a legnagyobb jóindulattal sem lehet a járás fixálására irányuló akciónak tekinteni.

A frontember mindezek mellett szidalmazta az est főfellépőjét, a Muse-t, majd egy késsel megvágta a saját homlokát is.

Másnap közleményt adott ki, amelyben azt állította, a lámpák felé rúgott, tettében nem volt szándékosság, de a felvételt nézve az a sejtésünk támadt, hogy ebben az inkriminált pillanatban azt sem tudta, merre van arccal előre...

Homme viszonylag sűrűn keveredik konfliktusba, összeveszett már autogramot kérő rajongóval, de találtunk olyan cikket is, amely egy repülőtéri letartóztatásról szól...

A HVG.hu pedig arról számolt be, hogy egy oxfordi koncerten összeesett Chris Rea. A 66 éves Rea tavaly stroke-ot kapott, idén szeptemberben mégis kiadott egy albumot, októberben pedig turnéra indult, amely Budapestet is érintette. Oxfordi koncertjéről kórházba vitték, állapotáról egyelőre nem érkeztek hírek, a turné további koncertjeit lemondták.

A két eset között csak annyi a hasonlóság, hogy mindegyik egy-egy koncerten történt. A az eltéréseket viszont zongorázni lehet.

Queens Of The Stone Age, botrány, Josh Homme, koncert

 

 

Szólj hozzá!


Ingyenes nyáresti előadások a Szent István Parkban

Ingyenes nyáresti előadások a Szent István Parkban

Már Fenyő Miklós is megénekelt, hogy "a legszebb pesti nyár" Angyalföldön jár, és a XII. kerület szereti a zenét. olyannyira, hogy a nyáron...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

FOO 2. nap: nagy adag öröm – némi ürömmel

A fesztiváloknak van olyan arca, amit nem nagyon látunk. Benne van az is, hogy nem is akarjuk annyira látni, de azért néha megmutatja magát. Szerencsére, bőven van, ami aztán lenyomja a tudatalattiba a dolgot.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest