Mi a fene történt a Queens Of The Stone Age frontemberével???

2017/12/11  ·     ·  koncert.hu, 24.hu, HVG

Fejberúgott egy fotósként dolgozó nőt a Queens Of The Stone Age zenekar frontembere szombaton, a Los Angeles-i KROQ rádió karácsonyi koncertjén – írja a 24.hu a Variety értesüléseire hivatkozva.

A pillanat, amikor Homme éppen lámpának néz egy fotóst (VAriety)

Márpedig a Variety elsőkézből értesülhetett az incidensről, mert a fotós nekik dolgozott.

Az esetről videofelvétel készült, amin látható, hogy Josh Homme elsétál a fotós mellett, majd visszafordul, és lerúgja a fényképezőgépét. Lauren elmondta: látta, hogy a zenész közeledik, fényképezni kezdte, a következő pedig, amire emlékszik, hogy Homme ránéz, meglendíti a lábát és teljes erővel arcába rúgja a fényképezőgépet.

A felvételen is jól látszik, hogy Homme gyakorlatilag tántorog, és a lábmozdulatot még a legnagyobb jóindulattal sem lehet a járás fixálására irányuló akciónak tekinteni.

A frontember mindezek mellett szidalmazta az est főfellépőjét, a Muse-t, majd egy késsel megvágta a saját homlokát is.

Másnap közleményt adott ki, amelyben azt állította, a lámpák felé rúgott, tettében nem volt szándékosság, de a felvételt nézve az a sejtésünk támadt, hogy ebben az inkriminált pillanatban azt sem tudta, merre van arccal előre...

Homme viszonylag sűrűn keveredik konfliktusba, összeveszett már autogramot kérő rajongóval, de találtunk olyan cikket is, amely egy repülőtéri letartóztatásról szól...

A HVG.hu pedig arról számolt be, hogy egy oxfordi koncerten összeesett Chris Rea. A 66 éves Rea tavaly stroke-ot kapott, idén szeptemberben mégis kiadott egy albumot, októberben pedig turnéra indult, amely Budapestet is érintette. Oxfordi koncertjéről kórházba vitték, állapotáról egyelőre nem érkeztek hírek, a turné további koncertjeit lemondták.

A két eset között csak annyi a hasonlóság, hogy mindegyik egy-egy koncerten történt. A az eltéréseket viszont zongorázni lehet.

Queens Of The Stone Age, botrány, Josh Homme, koncert

 

 

Szólj hozzá!


Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára...

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.

Egy hajóban eveznek: egykori zenésztársa fiával énekel duettet Charlie

Horváth Charlie egykori zenésztársának tehetséges fiával, Erb Virgillel, művésznevén Giovannival adott duettet.
Új koncertek