Neoton 1000

Nem Rammstein-koncert volt, hanem műszaki hiba

2019/09/17  ·     ·  mmi

Az Index olvasói jelezték a portálnak, hogy a Rammstein egyik számától zengett kedd hajnalban a majdnem kész Puskás Stadion környéke.

 Photo:me neosiam/Pexels

Szerintünk óriási dolog, hogy a Rammstein nemrég megjelent albumának nyitószámát, a Deutschlandot használták a hangpróbához (ha emlékeztek, ez volt az a szám, ami sokaknál kiverte a biztosítékot) – már ha ez hangpróba volt, más logikus magyarázat nincs rá, illogikusból meg túl sok terem a fán –, bár ebben bizonyára az is benne van, hogy valami tökösebb muzsika kellett ahhoz, hogy bedurranjanak az erősítők – valami hegedűcincogtatás ehhez kevés lett volna.

A cikk forrása

Az viszont már kevésbé lehetett kellemes a környékbelieknek, hogy a (feltételezett) hangpróba este nyolc órától hajnali fél háromig tartott, és végig ez az egy szám ment...

Erről az a 100 évvel ezelőtti sztori jut az eszembe, amikor egy buli után – hol volt még az éjszakai busz – ottragadtam a házigazdánál, és valami különös okból ismétlőre tette a GNR Don't Cry című számát. Úgy két óra után kétségbeesetten kerestem valami gombot, ami felszabadíthat a nyomás alól, de az számomra egy űrhajó műszerfalát magasan verő szuprecucc volt, igazán nem mertem hozzányúlni... Opció volt még a falból kitépés esete, de azt sem mertem megtenni. Azóta nem annyira szeretem ezt a dalt, és így lehetnek a Deutschlanddal a zuglóiak is :)

Tegnap az intézmény kiadott egy közleményt, hogy a kéretlen koncert "műszaki hiba" volt. Ez olyan, mint amikor hétvégén elfelejted kikapcsolni a hajnali ébresztőt? :)

Puskás Stadion, Rammstein, Deutschland

 

 

Szólj hozzá!


A Dürer elment nyaralni

A Dürer elment nyaralni

Arról már tavaly beszámoltunk, hogy a kultikus szórakozóhely kitelepedett a Lupa-tóra. Ez a „tesztverzió", annyira bejött, hogy idén a teljes...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Aki a virágot szereti – az zenél a kertészetben

Minikoncert-sorozat indul júniusban a Virágzó Dunakanyar Kertészetben, Gödön. A szombatonként 11 órától kezdődő koncerteket Krulik Eszter hegedűművész szervezi.

100 százalék rockzene – megvan a Zorall Sörolimpia napi bontása

Vannak fesztiválok, akik akaratukon kívül ugyan, de a többiekhez képest viszonylagos nyugalommal követhették az események alakulását: ezek azok a bulik, amelyeket nem átpakoltak és újrahúroztak, hanem eleve is augusztus végére hirdettek meg, csakúgy, mint az ezt megelőző években. Ilyen a Zorall Sörolimpia is (Alsóörs, augusztus...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek