Mamma Mia!

Nem Rammstein-koncert volt, hanem műszaki hiba

2019/09/17  ·     ·  mmi

Az Index olvasói jelezték a portálnak, hogy a Rammstein egyik számától zengett kedd hajnalban a majdnem kész Puskás Stadion környéke.

 Photo:me neosiam/Pexels

Szerintünk óriási dolog, hogy a Rammstein nemrég megjelent albumának nyitószámát, a Deutschlandot használták a hangpróbához (ha emlékeztek, ez volt az a szám, ami sokaknál kiverte a biztosítékot) – már ha ez hangpróba volt, más logikus magyarázat nincs rá, illogikusból meg túl sok terem a fán –, bár ebben bizonyára az is benne van, hogy valami tökösebb muzsika kellett ahhoz, hogy bedurranjanak az erősítők – valami hegedűcincogtatás ehhez kevés lett volna.

A cikk forrása

Az viszont már kevésbé lehetett kellemes a környékbelieknek, hogy a (feltételezett) hangpróba este nyolc órától hajnali fél háromig tartott, és végig ez az egy szám ment...

Erről az a 100 évvel ezelőtti sztori jut az eszembe, amikor egy buli után – hol volt még az éjszakai busz – ottragadtam a házigazdánál, és valami különös okból ismétlőre tette a GNR Don't Cry című számát. Úgy két óra után kétségbeesetten kerestem valami gombot, ami felszabadíthat a nyomás alól, de az számomra egy űrhajó műszerfalát magasan verő szuprecucc volt, igazán nem mertem hozzányúlni... Opció volt még a falból kitépés esete, de azt sem mertem megtenni. Azóta nem annyira szeretem ezt a dalt, és így lehetnek a Deutschlanddal a zuglóiak is :)

Tegnap az intézmény kiadott egy közleményt, hogy a kéretlen koncert "műszaki hiba" volt. Ez olyan, mint amikor hétvégén elfelejted kikapcsolni a hajnali ébresztőt? :)

Puskás Stadion, Rammstein, Deutschland

 

 

Szólj hozzá!


Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb...

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)

A valaha celluloidra vitt leggyötrelmesebb jelenet – Hugh Grant utálta a táncolást az Igazából szerelemben

"Kiestem a ritmusból, főleg az elején, amikor a seggemet riszálom..." – sztár a mai napig morog amiatt, hogy táncolásra "kényszerítették" a filmben, amely nélkül 20 éve nincs karácsony.
Új koncertek