Nincs már hely a Fábián Juli-(jazz)emlékkoncertre

2018/01/18  ·     ·  koncert.hu

Amikor családja úgy döntött, szeretnének szűk körben búcsút venni a rákbetegségben elhunyt énekesnőtől, elhangzott, hogy a rajongóknak a barátok és zenésztársak szerveznek majd egy búcsúztatót. A Harmónia Jazzműhely által szervezett koncert az első ilyen rendezvény, a regisztrációs lehetőség azonban már betelt.

Nincs már hely a Fábián Juli-(jazz)emlékkoncertre

A hely az alábbi posztot tette közzé:

Tisztelt Vendégeink, kedves Érdeklődők!
Az eseményt a Harmónia Jazzműhely sorozat alapítói, barátok és egykori zenésztársak közösen szervezik, hogy együtt emlékezzünk Julira. Bízunk benne, hogy később, esetleg egy másik helyszín is feladatának tekinti majd ezt, most azonban ezen, a jazz szakmai szempontból kiemelt helyszínen igyekszünk egy meghitt estét együtt tölteni közösen, az előadóművészet alapvető jellegéből adódóan nem zárt ajtók mögött. Kérjük, véleményalkotásuknál vegyék mindezt figyelembe. Megértésüket köszönjük.

Az esemény Facebook oldalán többen jelezték, hogy már nem jutottak be a koncertre, szerencsésebb lett volna nagyobb helyre szervezni.

Annál is inkább, mert a fellépők névsora igazán impozáns:

BENCZE ALMA

BERKI TAMÁS

CSEH BALÁZS

GEREBEN ZITA

GYÁRFÁS ISTVÁN

HAJDU KLÁRA

HORVÁTH CINTIA

JÁSZ ANDRÁS

KANIZSA GINA

KAROSI JULI

KÉSZ PETRA

KOVÁCS LINDA

LAKATOS ÁGI

MILOSEVITS MIRKO

MOLNÁR ENIKŐ

MUJAHID ZOLTÁN

PALÁGYI ILDIKÓ

PÁPAI ZSANETT

SÁRIK PÉTER

SOÓS MÁRTON

SZŐKE NIKOLETTA

URBÁN ORSI

VÖRÖS NIKI

További ingyenes belépés regisztráció nélkül a kávézóba és a bistro-ba lehetséges, ahol a koncertet élőben közvetítik.

Fábián Juli, gyász, rajongók, jazz, emlékkoncert

 

 

Szólj hozzá!


A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az...

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál legnagyobb neveit felsorakoztató Download fesztivált, és ugyanígy jártak el a populárisabb fellépőkről ismert barcelonai Primavera Sound fesztivál szervezői is – írja a hírportál.

Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek