Sokan nem szeretnék, ha ezen a néven zenélnének tovább – Hallatott magáról a Linkin Park

2017/08/23  ·     ·  Simonyi Éva

Az énekes Chester Bennington sokkoló öngyilkossága óta már több mint egy hónap telt el. Az együttes természetesen lemondta a turné összes állomását, eddig nem lehetett tudni, hogyan tovább. Nemrég azonban egy olyan bejegyzést tettek közzé oldalukon, amelyben egy Chester-emlékest mellett a zenekar jövőjéről is ejtenek pár szót.

Sokan nem szeretnék, ha ezen a néven zenélnének tovább – Hallatott magáról a Linkin Park

A Linkin Park oszlopos tagja, Mike Shinoda a Twitter oldalán folyamatosan kommunikált a rajongókkal, és megköszönte a rengeteg támogatást és a Chesterért mondott imákat, valamint a megemlékezéseket, amelyek igen válozatos formában valósultak meg: gyertyagyújtások, összejövetelek – és rengeteg graffiti...

Ezeket meg tudjátok nézni ezen az oldalon

A megemlékezéseknek egy külön oldalt is létrehoztak, minden csillag az adott helyen sorra kerülő, rajongók által szervezett megemlékezést jelzi.

Tegnap aztán a zenekar megosztott egy közleményt a hivatalos Facebook oldalon, ami nagyjából így hangzik:

Szeretnénk megköszönni rajongóinknak szerte a világban azt a rengeteg szeretetet, ami felénk irányult az elmúlt rendkívül nehéz időszakban.

Mind az öten hálásak vagyunk a támogatásotokért, folyamatosan gyógyulnak a sebeink, és már tudunk foglalkozni a Linkin Park jövőjével is.

Most éppen egy különleges eseményen dolgozunk Los Angelesben, amellyel majd Chester emléke előtt tisztelgünk, és alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek a részleteket.

Béke és szeretet!

Phoenix és a Linkin Park”

A Twitteren a ajongók arra is rákérdeztek, hogy az aláírásban miért Phoenix (Dave Pharell gitáros beceneve) szerepel, miért nem csak LP, de elég kézenfekvő a magyarázat Mike szerint: Phoenix írta meg a Linkin Park nevében...

Így búcsúztak a zenészek Chester Benningtontól

A kommentek arról árulkodnak, hogy nagyon sok rajongó szeretné még hallani ezeket a zenészeket, akár együtt is, de nem feltétlenül a Linkin Park név alatt. Az új énekes ötlete eléggé valószínűtlennek tűnik, mert Chester Bennington pótolhatatlan és az elmúlt 20 évet együtt zenélték végig.

Pótolható-e a pótolhatatlan? Jobb és rosszabb beugró énekesek a világ nagy zenekaraiból

De talán apránként kiderül, hogy mit terveznek a zenészek.

“Who cares if one more light goes out?”

We do, Chester.


 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek