Somló Tamás síremlékére egy gyönyörű LGT-dal kottáját vésték

2017/07/20  ·     ·  Blikk

Tegnap megemlékeztünk Somló Tamás haláláról – egy éve nincs közöttünk. A család, a barátok és a zenésztársak részvételével szintén tegnap avatták fel a síremlékét, erről a Blikk közölt beszámolót, ebből idézünk.

Fotó: Grnák László/ BLIKK

Az egyszerű, ám szép sírkő hátoldalán Somló Tamás aláírása felett egy szöveg nélküli kotta áll: a Ha a csend beszélni tudna című dal kottája ez, amely a zenész legkedvesebb nótája volt, zenéjét ő szerezte, míg a sláger szövegét Adamis Anna írta.

Ezen a koncerten ott voltunk... Szeretettel emlékezünk rá.

A teljes cikk itt olvasható


 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek