Év koncertje

Szállj fel magasra, Péter! – Elbúcsúztatták Gallai Pétert

2019. szeptember 28.  ·     ·  koncert.hu

A Bors arról számolt be, hogy Gallai Pétertől egyik leggyönyörűbb szerzeményének szövegével búcsúztak a barátok: „Szállj fel magasra, Péter!” .

Fotó: mult-kor.hu

A muzsikustársak közül Charlie és Závodi János volt jelen – írja a lap.

A ravatalnál Horváth Attila zeneszövegíró is beszédet mondott, kiemelte: amíg Gallai Péter dalai megmaradnak, addig Péter is itt marad velünk.

Heilig Gábor levélben búcsúzott el barátjától, a beszámoló szerint képtelen volt személyesen jelen lenni a temetésén. A ze­nész írását így felolvasták (részlet):

„Nagyon, nagyon be­csüljük egymást. Jelen időt használok, mert nemcsak az évek számára gondolok, hanem azért, mert még nem akarom és nem is tudom tudomásul venni a múlt időt, azt, hogy ismertük egymást...(...) Ezt a levelet nekem kellett volna felolvasnom, itt a temetéseden. Nem tudtam eljönni. Ta­lán jobb is így. Biztos, hogy elbőgtem volna magam. Tu­dod, Péter, a lelkek..."

A cikk forrása

Gallai Péter, Piramis, Bikin, gyász

 

 

Szólj hozzá!


 A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett...

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ígéret földjére visz az Amberjack

Az Amberjack mozgalmas évet tudhat maga mögött, sok koncerttel és személyi változásokkal, amelynek eredményeképpen a csapat öttagú lett: Láng Vince (tényleg így hívják!) és Remete Marcell, valamint a billentyűs Budai Benjamin és a basszusgitáros Németh Csaba mellett a dobos Moczó Martin lett az új családtag. A zenekar második...

Az All Time Low lesz a 5 Seconds of Summer vendége a Parkban

2020. június 4-én első alkalommal ad koncertet a Budapesten az ausztrál pop-rock csapat, a 5 Seconds of Summer. A Park nagyszínpadán a Baltimore-i dallamos emo-pop formációval, az All Time Low-val osztoznak majd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek