Teljes napfogyatkozás – találd ki, melyik dal lesz a kísérőzenéje!

2017/08/17  ·     ·  Juhász Vali

Az USA-ban 2017. augusztus 21-én teljes napfogyatkozás lesz (legutóbb 1979-ben volt ilyen arrafelé), és várhatóan az óceán egyik partjától a másikig láthatják az amerikaiak.

Teljes napfogyatkozás – találd ki, melyik dal lesz a kísérőzenéje!

Bonnie Tyler lesz a vendége az Oasis Of The Seas tengerjáró hajónak, ami augusztus 20-án hajózik ki Floridából a Karib-térségbe. A TIME-nak nyilatkozva Tyler azt mondta: "Ez nagyon izgalmasnak ígérkezik. Nem gyakran történik ilyen, ugye?"

A walesi énekesnőt a Joe Jonas vezette DNCE zenekar kíséri és a napfogyatkozás előtti napon próbálnak majd a hajó fedélzetén. - "Szóval ha valaki furcsa zajt hall a kabinomból, miközben a hajó fedélzetén sétál, akkor tudni fogja, mi az" - mondta Tyler. Hozzátette, hogy nem érdekli a tengeribetegség és az sem, hogy a napfogyatkozás elterelheti a figyelmet a fellépéséről. "Van egy saját hajóm. Csak sodródom az áramlással. Nem aggódom ilyen dolgok miatt – mondta."

Bonnie Tyler fellépése pontosan akkor lesz, amikor a hajó fedélzetén lévők megfigyelhetik a napfogyatkozást. Különleges élmény lehet ez így egyszerre.

Bonnie Tyler, napfogyatkozás, koncert, USA

 

 

Szólj hozzá!


Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek hallgatják továbbra is, jellegzetes...

Fehér Balázs a Hajón

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén Hegyi Dóri (OHNODY) Fehér Balázst fogja kérdezni a színpadon. A portrébeszélgetést a Momentán Társulat színészeinek improvizatív jelenetei színesítik, az est végén pedig Fehér Balázs Wagner Emillel közösen ad akusztikus koncertet.
Új koncertek