Tom DeLonge visszatér a blink-182-höz?

2017/12/15  ·     ·  Simonyi Éva

Tom DeLonge nagyon elfoglalt mostanában a To The Stars Academy projektjével, és nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is igen elfoglalt marad- esetleg egy blink-182 reunionnal? Legalábbis erre utalhat Tom…

Tom DeLonge visszatér a blink-182-höz?

“Szóval Travis (Barker) felhívott, és megkért, hogy csináljak meg egy interjút…..a következő dolog, amit tudok, hogy ezek a kamerák elözönlik az irodámat” –írta DeLonge egy instagram posztjában.

Így folytatja: “Valószínű csak egy jó felbontású felvételt akart a testemről. És igen, blinkesek, más dolgokról is beszélgettünk.”

Itt látható az eredeti poszt.

Nem ez az első alkalom, hogy Tom arról beszél, hogy a blink-182 újra összeállna eredeti felállásban. Májusban a The San Diego Union-Tribune-nak nyilatkozott egy lehetséges összeállásról, ahol azt sugallta, lehetséges, hogy erre majd egyszer sor kerülhet.

“A blink a DNS-emben van. Travissel is beszéltem erről, próbáljuk kitalálni, hogy mikor lenne értelme ennek (az összeállásnak)”.

“Ez most nem olyan, mintha végleg otthagytam volna a bandát. Most van valakijük, aki megcsinálja a blinkben azt, ami az én dolgom (Matt Skiba). Csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt vagyok. Ha akarnék, napokon belül visszamehetnék a blinkbe.

Még azt is elmondta, hogy “övé” a banda, és hogy Mark Hoppus és Travis Barker “mindent birtokol, aminek köze van a blinkhez.”

Nem tudjuk, ezek a megnyilvánulások mit jelentenek, de azért nyitva tartjük a szemünket!

Ti örülnétek, ha ismét Tom lenne a blink-ben? Vagy maradjon Matt Skiba, akivel a Grammy-díjra is jelölt California albumot készítette az együttes?

 

Tom DeLonge, To The Stars Academy, blink-182

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest