Tom DeLonge visszatér a blink-182-höz?

2017/12/15  ·     ·  Simonyi Éva

Tom DeLonge nagyon elfoglalt mostanában a To The Stars Academy projektjével, és nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is igen elfoglalt marad- esetleg egy blink-182 reunionnal? Legalábbis erre utalhat Tom…

Tom DeLonge visszatér a blink-182-höz?

“Szóval Travis (Barker) felhívott, és megkért, hogy csináljak meg egy interjút…..a következő dolog, amit tudok, hogy ezek a kamerák elözönlik az irodámat” –írta DeLonge egy instagram posztjában.

Így folytatja: “Valószínű csak egy jó felbontású felvételt akart a testemről. És igen, blinkesek, más dolgokról is beszélgettünk.”

Itt látható az eredeti poszt.

Nem ez az első alkalom, hogy Tom arról beszél, hogy a blink-182 újra összeállna eredeti felállásban. Májusban a The San Diego Union-Tribune-nak nyilatkozott egy lehetséges összeállásról, ahol azt sugallta, lehetséges, hogy erre majd egyszer sor kerülhet.

“A blink a DNS-emben van. Travissel is beszéltem erről, próbáljuk kitalálni, hogy mikor lenne értelme ennek (az összeállásnak)”.

“Ez most nem olyan, mintha végleg otthagytam volna a bandát. Most van valakijük, aki megcsinálja a blinkben azt, ami az én dolgom (Matt Skiba). Csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt vagyok. Ha akarnék, napokon belül visszamehetnék a blinkbe.

Még azt is elmondta, hogy “övé” a banda, és hogy Mark Hoppus és Travis Barker “mindent birtokol, aminek köze van a blinkhez.”

Nem tudjuk, ezek a megnyilvánulások mit jelentenek, de azért nyitva tartjük a szemünket!

Ti örülnétek, ha ismét Tom lenne a blink-ben? Vagy maradjon Matt Skiba, akivel a Grammy-díjra is jelölt California albumot készítette az együttes?

 

Tom DeLonge, To The Stars Academy, blink-182

 

 

Szólj hozzá!


A Paddy and the Rats gyerekei a zenekar új videójában

A Paddy and the Rats gyerekei a zenekar új videójában

A héten a Budapest Parkban ünnepli jubileumát a Paddy and the Rats, és ennek apropóján egy olyan videóklippel jelentkeztek, amiben a zenekar...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Utánunk a törökök lépnek fel – a legszerethetőbb kisfesztivál foglalta el a hétvégén az egri várat a Pilisben

A hétvégén rendezték a harmadik Szeláví fesztivált, ebből immáron a második volt, amit a nem kis szervezési kihívást jelentő egri vár romjai közé applikáltak.

Öt település fogott össze az első Boglya Feszt megrendezésére a Tisza-tónál

Először rendezik meg a Boglya Feszt öko-művészeti fesztivált június 23. és 25. között a Tisza-tónál öt településen: Tiszadorogmán, Egyeken, Ároktőn, Tiszabábolnán és Tiszavalkon.
Új koncertek