Tom DeLonge visszatér a blink-182-höz?

2017/12/15  ·     ·  Simonyi Éva

Tom DeLonge nagyon elfoglalt mostanában a To The Stars Academy projektjével, és nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is igen elfoglalt marad- esetleg egy blink-182 reunionnal? Legalábbis erre utalhat Tom…

Tom DeLonge visszatér a blink-182-höz?

“Szóval Travis (Barker) felhívott, és megkért, hogy csináljak meg egy interjút…..a következő dolog, amit tudok, hogy ezek a kamerák elözönlik az irodámat” –írta DeLonge egy instagram posztjában.

Így folytatja: “Valószínű csak egy jó felbontású felvételt akart a testemről. És igen, blinkesek, más dolgokról is beszélgettünk.”

Itt látható az eredeti poszt.

Nem ez az első alkalom, hogy Tom arról beszél, hogy a blink-182 újra összeállna eredeti felállásban. Májusban a The San Diego Union-Tribune-nak nyilatkozott egy lehetséges összeállásról, ahol azt sugallta, lehetséges, hogy erre majd egyszer sor kerülhet.

“A blink a DNS-emben van. Travissel is beszéltem erről, próbáljuk kitalálni, hogy mikor lenne értelme ennek (az összeállásnak)”.

“Ez most nem olyan, mintha végleg otthagytam volna a bandát. Most van valakijük, aki megcsinálja a blinkben azt, ami az én dolgom (Matt Skiba). Csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt vagyok. Ha akarnék, napokon belül visszamehetnék a blinkbe.

Még azt is elmondta, hogy “övé” a banda, és hogy Mark Hoppus és Travis Barker “mindent birtokol, aminek köze van a blinkhez.”

Nem tudjuk, ezek a megnyilvánulások mit jelentenek, de azért nyitva tartjük a szemünket!

Ti örülnétek, ha ismét Tom lenne a blink-ben? Vagy maradjon Matt Skiba, akivel a Grammy-díjra is jelölt California albumot készítette az együttes?

 

Tom DeLonge, To The Stars Academy, blink-182

 

 

Szólj hozzá!


Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek hallgatják továbbra is, jellegzetes...

Fehér Balázs a Hajón

A Hajógyár és az A38 közös eseménysorozatának következő Zene x Színház estjén Hegyi Dóri (OHNODY) Fehér Balázst fogja kérdezni a színpadon. A portrébeszélgetést a Momentán Társulat színészeinek improvizatív jelenetei színesítik, az est végén pedig Fehér Balázs Wagner Emillel közösen ad akusztikus koncertet.
Új koncertek