Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

2018/09/22  ·     ·  Simonyi Éva

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Barker élete során már több súlyos balesetet is szenvedett, első nagyobb próbatétele a 2008-as repülőszerencsétlenség volt. A 4 halálos áldozatot követelő balesetben Travis súlyosan megégett (a zuhanás során kifolyt rá az üzemanyag egy része, ami meggyulladt), többször kellett műteni és vérátömlesztést is kapott. Sokáig küzdöttek az életéért az orvosok, azóta szerencsére teljesen felépült.

Most nyáron (július 13-án) 14 éves fiával ült az autóban, amikor megtörtént a baj: beléjük száguldott egy piroslámpán áthaladó iskolabusz. A balesetben nem sérült meg Travis, viszont az autó totálkáros lett. Barker most a busztársaságot és a sofőrt is perli.

Egy TMZ riport szerint a dobos a Santa Monica-i Medical Imaging Centert is beperli, miután egy MRI vizsgálatot követően súlyos egészségkárosodást szenvedett. A procedúra során szedálniuk kellett, amihez állítólag “koszos” tűt használtak, ráadásul többször is nekifutottak az eszközzel a véna preparálásának, mindezek miatt staphylococcus fertőzést szenvedett, és vérrögök keletkeztek a szervezetében.

A busztársaság és a kórház még nem reagált publikusan a kereseteire.

Efféle probléma természetesen sosem jön jókor, de most különösen betett, nemcsak Barkernek, de a zenekar terveinek is – bár ez kicsiny ár az egészségért és a rajongók is egész megértően reagáltak – : a Las Vegas-i koncertsorozatot akkor le kellett mondaniuk,

“Két vegas-is show-n is játszottam, mielőtt egy teljes orvosi diagnózist kaptam volna egy orvostól” – írta Barker instagram oldalán. A nyári vegas-i miniturnét a diagnózis kézhezkapása után azonnal elhalasztották, de Travis mára teljesen felépült, és egy ideje már folytatják a koncertezést.

Travisre tehát rájár a rúd, de úgy tűnik figyel az egészségére, hiszen megfogadta orvosa tanácsát, és nem dobolt hetekig, illetve rengeteget fut, vegán életmódot folytat és nem dohányzik és iszik.

Forrás

 

blink-182

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek