Újabb tagcsere a Carbonfoolsban?

2017/06/27  ·     ·  Juhász Vali

A múlt héten mutattuk meg a The Carbonfools legújabb klipjét, és feltűnt nekünk, hogy Fekete Isti nem szerepel a kisfilmben. Akkor még csak kérdéseket tettünk fel, a zenekar honlapján semmi info nem volt található.

Újabb tagcsere a Carbonfoolsban?

Viszont a hétvégén a Víz-Hang Fest-en felléptek a fiúk. Az ott készült fotókon egy szőke fiatalember látható gitárosként, de mivel nem voltunk ott, számunkra nem derült ki, hogy ő egy kisegítő session-zenész?/Isti visszatér, mert "szabadságon" van?/Örökre kiszállt a zenekarból?

Nyilván nem csak mi vettük észre a változást, de továbbra se találunk magyarázatot a zenekar honlapján*. Talán lehetne olyan profin kezelni, ahogy az Ivan and the Parazol jelezte a múlt héten, hogy Tarnai János basszusgitáros most nem lép fel velük egy darabig és hogy ki helyettesíti. Nem kell részletezni, hogy miért, ha nem publikus, de a rajongók megérdemelnek információt a kedvencükről.

Megkaptuk a várva várt tájékoztatást: a zenekar új gitárosa GULYÁS BARNA, és Isti hamarosan videóüzenetet (időközben megérkezett) küld, amit érdemes lesz megnézni a zenekar Facebook oldalán.

Főleg, hogy Fekete Isti elég régóta tagja a The Carbonfools-nak.

Várjuk a zenekar állásfoglalását.

Addig itt az új klip – amelyben szintén nem tűnik fel a gitáros, ettől persze még lehet jó, sőt: az is!

 Következő koncert: 07.06. Balaton Sound!

 * Ez a poszt a cikk megírása után született


 

 

Szólj hozzá!


Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen...

A platform egyéves születésnapja alkalmából vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ma kezdődik a Diótörő Fesztivál

Ünnepi műsorral kezdődik pénteken a Diótörő Fesztivál a budapesti Erkel Színház előtt, emellett ünnepi köntösbe öltözik az Eiffel Műhelyház is.

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
Új koncertek