"Az Év Honlapja " - kell!

2012. október 18.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„Az Év honlapja” verseny a hazai online tér legrangosabb versenye, melyet a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat rendez meg minden évben, egyre növekvő érdeklődéssel kísérve.

Úgy gondoltuk, itt az idő, meg miért ne, s indulunk a megmérettetésen. Senkinek a  fejéhez nem tartunk vízipisztolyt, nem ígérünk minden koncertre érvényes varázsbelépőt vagy láthatatlanná tevő koncertpólót cserébe, egyszerűen az van, ha tetszik az oldal, akár ránézésre, akár felhasználói szempontból, ha úgy gondolod, jót teszünk és jól, továbbá ha akárcsak egyetlen dolgot is találtál már itt, ami felkeltette a figyelmedet, akkor gondolj erősen ránk, és kattints egyet.

Jobban mondva többet, mert a versenyt alkalmazásként hirdették meg, tehát először lájkolnod kell, ez van. Utána meg engedélyezetetni a hozzáférést - teszteltük: néhányan megtették két napja, és még nem történt semmi, se piros foltok a lábszár környékén, se meztelencsajos videók a mailboxban...Persze, lehetne hosszabban is futtatni a tesztet, de minek.  Egy országos hírű formáció csak nem fog vírusmarketinget építeni egy ilyen horderejű dologra...A koncert.hu a "Kultúra" kategórián belül várja a szavazatokat.

Bízunk magunkban, bízunk bennetek, és szárazon tartjuk a csillámport - egészen november 26-ig. Akkor lesz a díjátadó. Szeretnénk ott lenni!:)

Megköszönjük, ha te is így gondolod!

 

A koncert.hu csapata


Képtár

 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek