Év koncertje - szavazás

"Az Év Honlapja " - kell!

2012. október 18.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

„Az Év honlapja” verseny a hazai online tér legrangosabb versenye, melyet a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat rendez meg minden évben, egyre növekvő érdeklődéssel kísérve.

Úgy gondoltuk, itt az idő, meg miért ne, s indulunk a megmérettetésen. Senkinek a  fejéhez nem tartunk vízipisztolyt, nem ígérünk minden koncertre érvényes varázsbelépőt vagy láthatatlanná tevő koncertpólót cserébe, egyszerűen az van, ha tetszik az oldal, akár ránézésre, akár felhasználói szempontból, ha úgy gondolod, jót teszünk és jól, továbbá ha akárcsak egyetlen dolgot is találtál már itt, ami felkeltette a figyelmedet, akkor gondolj erősen ránk, és kattints egyet.

Jobban mondva többet, mert a versenyt alkalmazásként hirdették meg, tehát először lájkolnod kell, ez van. Utána meg engedélyezetetni a hozzáférést - teszteltük: néhányan megtették két napja, és még nem történt semmi, se piros foltok a lábszár környékén, se meztelencsajos videók a mailboxban...Persze, lehetne hosszabban is futtatni a tesztet, de minek.  Egy országos hírű formáció csak nem fog vírusmarketinget építeni egy ilyen horderejű dologra...A koncert.hu a "Kultúra" kategórián belül várja a szavazatokat.

Bízunk magunkban, bízunk bennetek, és szárazon tartjuk a csillámport - egészen november 26-ig. Akkor lesz a díjátadó. Szeretnénk ott lenni!:)

Megköszönjük, ha te is így gondolod!

 

A koncert.hu csapata


Képtár

 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek