18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

2013. július 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ország legsúlyosabb, legőszintébb, legszókimondóbb és legeredetibb fellépői Barcs Miklós tábornok vezetésével végső támadásba lendülnek, és átveszik az irányítást a hídon. Kemény lesz visszaszerezni...

18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

A Flash 1989 őszén alakult, a zseniális és kompromisszummentes frontember, Barcs Miklós vezetésével, és hamar betört a budapesti underground zenei életbe. Az együttesben szinte az összes jelentős budapesti nemhivatalos zenész megfordult, és fellépett szinte az összes ”alternatív“ klubban, az akkoriban nyitó Tilos az Á rendszeres koncerthelyévé vált. Az évek során a zenekarban szinte többen játszottak, mint ahány rajongója volt, de a kicsiny, ám lelkes közönségmag megbízhatóan ápolta a Flash egyre növekvő kultuszát. Barcs kíméletlen, trágár és tűpontos szövegei, a sodró és zabolátlan rock and roll, a performanszba hajló koncertek Magyarország egyik legjobb zenekarává emelik a Flasht.

Mellettük sem az a tüllszoknyás, rózsaszín felhőbe burkolózott széplelkek kaptak helyet:
A koncertteremben 20.00-tól: Zseton Pityú and the cash, Vidámpark, Qss, Lopunk, C.A.F.B., a Barangó–Szöllösi–Urbán trió (QSS-program) és persze a Flash kap helyet, a tetőteraszon pedig 18.00-tól: Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf, Gyáni Levente, Létrák, honeck-ker.

Ha ezen az estén nem kap léket a hajó, akkor soha!

Flash F@sztivál
Flash, Lopunk, C.A.F.B., Vidámpark, Zseton Pityú and the cash, Barangó–Szöllösi–Urbán trió
2013. július 13., szombat 18h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Koncertterem

Belépő: 1000 Ft.

És egy idézet a hajó honlapjáról: "A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá."


Képtár

  • 18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál kép 15303
 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek