18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

2013. július 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ország legsúlyosabb, legőszintébb, legszókimondóbb és legeredetibb fellépői Barcs Miklós tábornok vezetésével végső támadásba lendülnek, és átveszik az irányítást a hídon. Kemény lesz visszaszerezni...

18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

A Flash 1989 őszén alakult, a zseniális és kompromisszummentes frontember, Barcs Miklós vezetésével, és hamar betört a budapesti underground zenei életbe. Az együttesben szinte az összes jelentős budapesti nemhivatalos zenész megfordult, és fellépett szinte az összes ”alternatív“ klubban, az akkoriban nyitó Tilos az Á rendszeres koncerthelyévé vált. Az évek során a zenekarban szinte többen játszottak, mint ahány rajongója volt, de a kicsiny, ám lelkes közönségmag megbízhatóan ápolta a Flash egyre növekvő kultuszát. Barcs kíméletlen, trágár és tűpontos szövegei, a sodró és zabolátlan rock and roll, a performanszba hajló koncertek Magyarország egyik legjobb zenekarává emelik a Flasht.

Mellettük sem az a tüllszoknyás, rózsaszín felhőbe burkolózott széplelkek kaptak helyet:
A koncertteremben 20.00-tól: Zseton Pityú and the cash, Vidámpark, Qss, Lopunk, C.A.F.B., a Barangó–Szöllösi–Urbán trió (QSS-program) és persze a Flash kap helyet, a tetőteraszon pedig 18.00-tól: Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf, Gyáni Levente, Létrák, honeck-ker.

Ha ezen az estén nem kap léket a hajó, akkor soha!

Flash F@sztivál
Flash, Lopunk, C.A.F.B., Vidámpark, Zseton Pityú and the cash, Barangó–Szöllösi–Urbán trió
2013. július 13., szombat 18h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Koncertterem

Belépő: 1000 Ft.

És egy idézet a hajó honlapjáról: "A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá."


Képtár

  • 18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál kép 15303
 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek