Év koncertje - szavazás

18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

2013. július 09.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ország legsúlyosabb, legőszintébb, legszókimondóbb és legeredetibb fellépői Barcs Miklós tábornok vezetésével végső támadásba lendülnek, és átveszik az irányítást a hídon. Kemény lesz visszaszerezni...

18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

A Flash 1989 őszén alakult, a zseniális és kompromisszummentes frontember, Barcs Miklós vezetésével, és hamar betört a budapesti underground zenei életbe. Az együttesben szinte az összes jelentős budapesti nemhivatalos zenész megfordult, és fellépett szinte az összes ”alternatív“ klubban, az akkoriban nyitó Tilos az Á rendszeres koncerthelyévé vált. Az évek során a zenekarban szinte többen játszottak, mint ahány rajongója volt, de a kicsiny, ám lelkes közönségmag megbízhatóan ápolta a Flash egyre növekvő kultuszát. Barcs kíméletlen, trágár és tűpontos szövegei, a sodró és zabolátlan rock and roll, a performanszba hajló koncertek Magyarország egyik legjobb zenekarává emelik a Flasht.

Mellettük sem az a tüllszoknyás, rózsaszín felhőbe burkolózott széplelkek kaptak helyet:
A koncertteremben 20.00-tól: Zseton Pityú and the cash, Vidámpark, Qss, Lopunk, C.A.F.B., a Barangó–Szöllösi–Urbán trió (QSS-program) és persze a Flash kap helyet, a tetőteraszon pedig 18.00-tól: Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf, Gyáni Levente, Létrák, honeck-ker.

Ha ezen az estén nem kap léket a hajó, akkor soha!

Flash F@sztivál
Flash, Lopunk, C.A.F.B., Vidámpark, Zseton Pityú and the cash, Barangó–Szöllösi–Urbán trió
2013. július 13., szombat 18h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Koncertterem

Belépő: 1000 Ft.

És egy idézet a hajó honlapjáról: "A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá."


Képtár

  • 18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál kép 15303
 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek