18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

2013/07/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az ország legsúlyosabb, legőszintébb, legszókimondóbb és legeredetibb fellépői Barcs Miklós tábornok vezetésével végső támadásba lendülnek, és átveszik az irányítást a hídon. Kemény lesz visszaszerezni...

18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál

A Flash 1989 őszén alakult, a zseniális és kompromisszummentes frontember, Barcs Miklós vezetésével, és hamar betört a budapesti underground zenei életbe. Az együttesben szinte az összes jelentős budapesti nemhivatalos zenész megfordult, és fellépett szinte az összes ”alternatív“ klubban, az akkoriban nyitó Tilos az Á rendszeres koncerthelyévé vált. Az évek során a zenekarban szinte többen játszottak, mint ahány rajongója volt, de a kicsiny, ám lelkes közönségmag megbízhatóan ápolta a Flash egyre növekvő kultuszát. Barcs kíméletlen, trágár és tűpontos szövegei, a sodró és zabolátlan rock and roll, a performanszba hajló koncertek Magyarország egyik legjobb zenekarává emelik a Flasht.

Mellettük sem az a tüllszoknyás, rózsaszín felhőbe burkolózott széplelkek kaptak helyet:
A koncertteremben 20.00-tól: Zseton Pityú and the cash, Vidámpark, Qss, Lopunk, C.A.F.B., a Barangó–Szöllösi–Urbán trió (QSS-program) és persze a Flash kap helyet, a tetőteraszon pedig 18.00-tól: Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf, Gyáni Levente, Létrák, honeck-ker.

Ha ezen az estén nem kap léket a hajó, akkor soha!

Flash F@sztivál
Flash, Lopunk, C.A.F.B., Vidámpark, Zseton Pityú and the cash, Barangó–Szöllösi–Urbán trió
2013. július 13., szombat 18h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Koncertterem

Belépő: 1000 Ft.

És egy idézet a hajó honlapjáról: "A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó fűtött orrteraszán gyújthatnak rá."


Képtár

  • 18-as karikás este az A38-on: FLASH f@sztivál kép 15303
 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek