3, 4, 5, 10, 30,.. végtelen.: Szülinapi sorozat a Dürerben

2013/05/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Négy hónapos rendezvénysorozattal ünnepli ötödik születésnapját a népszerű zuglói szórakozóhely, a Dürer Kert. A nagyszabású eseménysorozat mellett például Depeche Mode afterpartit is rendeznek - egy kőhajításnyira a koncert helyszínétől.

3, 4, 5, 10, 30,.. végtelen.: Szülinapi sorozat a Dürerben

Júniusban jelentkezik a Tilos Rádió Maraton, amelynek tíz tematikus napján egyebek mellett a kerékpárok, a reggae, a slam poetry és a roma kultúra kapnak főszerepet.

Ugyancsak júniusban rendezik meg a jubileumi, 10. Offline Music Fesztivált, a hazai underground hip-hop egyik legnagyobb eseményét, júliusban pedig a 3. Tattoo The Sun tetováló fesztivál és versenyt.

Augusztusban Mátrafüredről a budapesti Dürer Kertbe költözik a magyar és külföldi punk, dark, folk és elektro előadókat felvonultató Fekete Zaj Fesztivál, szeptemberben pedig a Dürer Kertben ünnepli születésnapját a Rockélet olyan zenekarokkal, mint a Special Providence, a Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Mystery Gang.

Július 12-én a The Carbonfools, július 27-én pedig a Brains zenekar ad majd nagykoncertet. Szintén a Dürer Kertet választotta idei egyetlen budapesti szabadtéri koncertje helyszínéül az ország egyik legnépszerűbb alternatív rockzenekara, a 30Y is.

"Idén a visszafogottabb hangvételű Szentimentálé című lemezünk anyagával járjuk az országot, mint egy vándortársulat. A műsort Lévai Balázs rendezi, és kizárólag rendhagyó helyszíneken mutatjuk be ezeket a dalokat. Budapesten a MüPán kívül kizárólag egyszer, augusztus 31-én a Dürer Kertben lépünk fel. Azért ezt a helyszínt választottuk, mert sajátos hangulata van, és kialakult vele egyfajta érzelmi viszonyunk. Itt mindig megtörténik az a valami, amire egy zenész vágyik a színpadon" – mondta Beck Zoltán, a 30Y frontembere.    

***
Depeche Mode afterparty 2013

Négy helyszínen zajlanak majd az események.
A nagyteremben kizárólag DEPECHE MODE! - régi számok és újak, zenék a tagok szólólemezeiről, studiófelvételek, remixek, koncertszámok, ritkaságok...
A másik három helyszín műsora még nem állt össze, de egészen biztosan felhangzanak a 80-as évek zenéi, dark zenék, Ákos-Bonanza, industrial, stb.
A dj-k az ország minden részéről érkeznek majd!


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek