75 éves lenne John Lennon - Emlékkoncert a The Bits zenekarral a Muzikumban

2015. október 09.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2015 októbere különleges hónap, John Lennon 75 éves lenne. Ez alkalomból egy egész délutánon és estén átívelő Beatles esemény résztvevője lehet a közönség a Muzikum Klubban, ami egy hatalmas esti koncertben csúcsosodik ki, színpadon a frissen Liverpoolból hazatért The Bits Beatles emlékzenekarral.

75 éves lenne John Lennon - Emlékkoncert a The Bits zenekarral a Muzikumban

“Magyarország legnépszerűbb, autentikus felállású Beatles emlékzenekara” (MNO) a The Bits - amely mindössze két és fél éves - a 2015-ös évben számos nagy eseményen bizonyította a hazai és nemzetközi közönségnek a Beatles zenéjének hiteles előadását. Jubileumi koncerten mutatta be a zenekar a HELP! című, 50 éve kiadott nagylemezét, nyáron pedig egy egész napos Beatles maratoni koncerten száz (!) dalt adott elő a legendás négyes életművéből. Augusztus végén a világ legnívósabb Beatles fesztiválja a liverpooli Beatle Week 2015 keretei között 4 nap alatt 9 koncertet adott, ebből 4-et a legendás Cavern Club két színpadán. Külön öröm, hogy a fesztiválon megjelent 50 zenekar közül a liverpooli szervezők választása a The Bits-re esett, hogy az angol közönségnek is előadja az 50 éves nagylemezt.

2015 októbere különleges hónap, John Lennon 75 éves lenne. Ez alkalomból egy egész délutánon és estén átívelő Beatles esemény résztvevője lehet mindenki, aki ellátogat a budapesti Muzikumba október 17-én 17 órás kezdettel. Ingyenesen látogatható, filmvetítéssel egybekötött exklúzív, A Fejek Forradalma című könyv újra megjelenésének könyvbemutatójával emlékezik meg a Trubadúr Kiadó és vendégei a Beatles dalokról és a hatvanas évekről. A könyvbemutató után 20:30-tól a The Bits John Lennon életművének dedikálja koncertjét, amely során kizárólag John Lennon szerzemények, illetve erősen Lennonhoz kötődő korai bulis rock’and’roll számok csendülnek majd fel.


 

 

Szólj hozzá!


Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.

Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi produkciókat: Q-Faktor

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember 1-jén lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek