75 éves lenne John Lennon - Emlékkoncert a The Bits zenekarral a Muzikumban

2015. október 09.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2015 októbere különleges hónap, John Lennon 75 éves lenne. Ez alkalomból egy egész délutánon és estén átívelő Beatles esemény résztvevője lehet a közönség a Muzikum Klubban, ami egy hatalmas esti koncertben csúcsosodik ki, színpadon a frissen Liverpoolból hazatért The Bits Beatles emlékzenekarral.

75 éves lenne John Lennon - Emlékkoncert a The Bits zenekarral a Muzikumban

“Magyarország legnépszerűbb, autentikus felállású Beatles emlékzenekara” (MNO) a The Bits - amely mindössze két és fél éves - a 2015-ös évben számos nagy eseményen bizonyította a hazai és nemzetközi közönségnek a Beatles zenéjének hiteles előadását. Jubileumi koncerten mutatta be a zenekar a HELP! című, 50 éve kiadott nagylemezét, nyáron pedig egy egész napos Beatles maratoni koncerten száz (!) dalt adott elő a legendás négyes életművéből. Augusztus végén a világ legnívósabb Beatles fesztiválja a liverpooli Beatle Week 2015 keretei között 4 nap alatt 9 koncertet adott, ebből 4-et a legendás Cavern Club két színpadán. Külön öröm, hogy a fesztiválon megjelent 50 zenekar közül a liverpooli szervezők választása a The Bits-re esett, hogy az angol közönségnek is előadja az 50 éves nagylemezt.

2015 októbere különleges hónap, John Lennon 75 éves lenne. Ez alkalomból egy egész délutánon és estén átívelő Beatles esemény résztvevője lehet mindenki, aki ellátogat a budapesti Muzikumba október 17-én 17 órás kezdettel. Ingyenesen látogatható, filmvetítéssel egybekötött exklúzív, A Fejek Forradalma című könyv újra megjelenésének könyvbemutatójával emlékezik meg a Trubadúr Kiadó és vendégei a Beatles dalokról és a hatvanas évekről. A könyvbemutató után 20:30-tól a The Bits John Lennon életművének dedikálja koncertjét, amely során kizárólag John Lennon szerzemények, illetve erősen Lennonhoz kötődő korai bulis rock’and’roll számok csendülnek majd fel.


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek