A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

2012. szeptember 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hiába tolnánk ki még, eljött a nyár vége, lassacskán könnyes búcsút kell vennünk a szabadtéri koncertek sorozatától: a Dürer Kert Kertzáró Koncertjére szeptember 15-én kerül sor, a 30Y és az Ivan & The Parazol zenekarokkal.

A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

De még mielőtt érzékeny búcsút vennének mindenkitől, a 30Y tagjait egy őrületes Gard n’ Rollon látják vendégül szeptember 6-án, csütörtökön, ők pedig titeket várnak bográcsgulyással, közös evés-ivással, pingpong-, csocsó- és sörversenyek sorozatával. A legjobbak még egy DürerBike úton is részt vehetnek a 30Y-al, mi több, senkinek sem kell visszafognia magát: eljátszhatja kedvenc hangszerén a kedvenc 30Y számát, és ha a zenekar tagjaiból álló zsűri rá voksol, még egy üveg pálinka boldog tulajdonosa is lehet - a nem mindennapi élmény mellett. Másnap, szeptember 07-én, pénteken Akela - 3kismalac pörkölt (le)főző (hang)verseny lesz, amelyen „zsűriként” is részt lehet venni. Szóval, éesz még magyar nyár, de az ideit búcsúztassuk el rendesen.

 


 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek