A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

2012. szeptember 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hiába tolnánk ki még, eljött a nyár vége, lassacskán könnyes búcsút kell vennünk a szabadtéri koncertek sorozatától: a Dürer Kert Kertzáró Koncertjére szeptember 15-én kerül sor, a 30Y és az Ivan & The Parazol zenekarokkal.

A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

De még mielőtt érzékeny búcsút vennének mindenkitől, a 30Y tagjait egy őrületes Gard n’ Rollon látják vendégül szeptember 6-án, csütörtökön, ők pedig titeket várnak bográcsgulyással, közös evés-ivással, pingpong-, csocsó- és sörversenyek sorozatával. A legjobbak még egy DürerBike úton is részt vehetnek a 30Y-al, mi több, senkinek sem kell visszafognia magát: eljátszhatja kedvenc hangszerén a kedvenc 30Y számát, és ha a zenekar tagjaiból álló zsűri rá voksol, még egy üveg pálinka boldog tulajdonosa is lehet - a nem mindennapi élmény mellett. Másnap, szeptember 07-én, pénteken Akela - 3kismalac pörkölt (le)főző (hang)verseny lesz, amelyen „zsűriként” is részt lehet venni. Szóval, éesz még magyar nyár, de az ideit búcsúztassuk el rendesen.

 


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek