A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

2012. szeptember 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hiába tolnánk ki még, eljött a nyár vége, lassacskán könnyes búcsút kell vennünk a szabadtéri koncertek sorozatától: a Dürer Kert Kertzáró Koncertjére szeptember 15-én kerül sor, a 30Y és az Ivan & The Parazol zenekarokkal.

A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

De még mielőtt érzékeny búcsút vennének mindenkitől, a 30Y tagjait egy őrületes Gard n’ Rollon látják vendégül szeptember 6-án, csütörtökön, ők pedig titeket várnak bográcsgulyással, közös evés-ivással, pingpong-, csocsó- és sörversenyek sorozatával. A legjobbak még egy DürerBike úton is részt vehetnek a 30Y-al, mi több, senkinek sem kell visszafognia magát: eljátszhatja kedvenc hangszerén a kedvenc 30Y számát, és ha a zenekar tagjaiból álló zsűri rá voksol, még egy üveg pálinka boldog tulajdonosa is lehet - a nem mindennapi élmény mellett. Másnap, szeptember 07-én, pénteken Akela - 3kismalac pörkölt (le)főző (hang)verseny lesz, amelyen „zsűriként” is részt lehet venni. Szóval, éesz még magyar nyár, de az ideit búcsúztassuk el rendesen.

 


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek