A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

2012. szeptember 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Hiába tolnánk ki még, eljött a nyár vége, lassacskán könnyes búcsút kell vennünk a szabadtéri koncertek sorozatától: a Dürer Kert Kertzáró Koncertjére szeptember 15-én kerül sor, a 30Y és az Ivan & The Parazol zenekarokkal.

A 30Y-nal búcsúzik a Dürer kert

De még mielőtt érzékeny búcsút vennének mindenkitől, a 30Y tagjait egy őrületes Gard n’ Rollon látják vendégül szeptember 6-án, csütörtökön, ők pedig titeket várnak bográcsgulyással, közös evés-ivással, pingpong-, csocsó- és sörversenyek sorozatával. A legjobbak még egy DürerBike úton is részt vehetnek a 30Y-al, mi több, senkinek sem kell visszafognia magát: eljátszhatja kedvenc hangszerén a kedvenc 30Y számát, és ha a zenekar tagjaiból álló zsűri rá voksol, még egy üveg pálinka boldog tulajdonosa is lehet - a nem mindennapi élmény mellett. Másnap, szeptember 07-én, pénteken Akela - 3kismalac pörkölt (le)főző (hang)verseny lesz, amelyen „zsűriként” is részt lehet venni. Szóval, éesz még magyar nyár, de az ideit búcsúztassuk el rendesen.

 


 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek