A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

2015. szeptember 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 40 éves VHK visszatér Gödöllőre. Hosszú idő eltelte után a királyi városban először lép fel a Vágtázó Halottkémek zenekar. 2000-ben adott koncertjük, melyre az ország különböző részeiről és külföldről is számos rajongó érkezett, máig emlékezetesnek tekinthető. Ahogy legutóbb, s voltaképp minden alkalommal, a zenekar fellépése sajátos és feledhetetlen élménynek ígérkezik.

A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

„Az etnopunk elnevezés egyébként szerintem se áll messze attól, amit csinálunk: a punkkal az energia köt minket össze, az etno jelzővel pedig a zenénk és a népzene közötti hasonlóságok. Az igazi zene előítéletek nélküli közvetlen lelki kapcsolat a Természettel, megtisztulás, időtlen újjászületés. Mi erre törekszünk. A zene akkor éled fel és válik örök hatóerővé, ha mer igényt formálni az élet teljes átélésére és megidézésére.”

Grandpierre Attila, Origo.hu, 2015

 

Vendég: Terrible Ted

Helyszín: Gödöllő, Trafó Klub

Időpont: 2015. szeptember 18., este 7 óra

A jegyek megvásárolhatók online a Tixa oldalán, valamint augusztus 28-tól Gödöllőn a Trafóban és Budapesten a Wave-ben (Révay köz 2.)

Jegyár: elővételben 1.900 Ft, a helyszínen 2.500 Ft 

 

Szólj hozzá!


Amikor a metálosok beszorulnak az Akváriumba - Killswitch Engage bulin jártunk

Amikor a metálosok beszorulnak az Akváriumba -...

A metált és annak alfajait kedvelőknek nagyon kellemesen besűrűsödött a június: In This Moment és Killswitch Engage az Akváriumban, Asking...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Farkas Franciska unikornist sétáltat a Hippikiller új klipjében

2017-ben megjelent Totally Disco című új nagylemezét idén két dallal fejelte meg az újságíróként és szerkesztőként és Majdnem Híres Rocksuli-társalapítóként is ismert Bihari Balázs zenekara, a Hippikiller. Az Unikornis éve című számhoz most klip is készült az egyik legtehetségesebb fiatal hazai színésznővel, Farkas...

A Place to Bury Strangers lemezbemutató szeptemberben a Dürerben

Új lemezzel tér vissza a Budapestre a pszichedelikus zajrock egyik legeredetibb zenekara, az A Place to Bury Strangers. A gitárpedál-márkaalapító, kütyü- és furcsahang-mániás Oliver Ackermann triója, frissen igazolt dobossal és az idén tavasszal megjelent, Pinned című új lemez anyagával sújt le, szeptember 10-én a Dürer Kertben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek