Év koncertje - szavazás

A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

2015. szeptember 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 40 éves VHK visszatér Gödöllőre. Hosszú idő eltelte után a királyi városban először lép fel a Vágtázó Halottkémek zenekar. 2000-ben adott koncertjük, melyre az ország különböző részeiről és külföldről is számos rajongó érkezett, máig emlékezetesnek tekinthető. Ahogy legutóbb, s voltaképp minden alkalommal, a zenekar fellépése sajátos és feledhetetlen élménynek ígérkezik.

A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

„Az etnopunk elnevezés egyébként szerintem se áll messze attól, amit csinálunk: a punkkal az energia köt minket össze, az etno jelzővel pedig a zenénk és a népzene közötti hasonlóságok. Az igazi zene előítéletek nélküli közvetlen lelki kapcsolat a Természettel, megtisztulás, időtlen újjászületés. Mi erre törekszünk. A zene akkor éled fel és válik örök hatóerővé, ha mer igényt formálni az élet teljes átélésére és megidézésére.”

Grandpierre Attila, Origo.hu, 2015

 

Vendég: Terrible Ted

Helyszín: Gödöllő, Trafó Klub

Időpont: 2015. szeptember 18., este 7 óra

A jegyek megvásárolhatók online a Tixa oldalán, valamint augusztus 28-tól Gödöllőn a Trafóban és Budapesten a Wave-ben (Révay köz 2.)

Jegyár: elővételben 1.900 Ft, a helyszínen 2.500 Ft 

 

Szólj hozzá!


Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is...

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A BAFTA díjért való versengésben is legyűrte a Bohém Rapszódia a Csillag Születiket

A 72. BAFTA-gálát 2019. február 10-én tartotta meg a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Royal Albert Hallban, amelynek keretében kiosztották az akadémia filmdíjait az Egyesült Királyságban 2018-ban bemutatott és az akadémia tagjai által legjobbnak tartott filmek és alkotóik részére.

Chester Bennington egykori zenekara nem akárkiket kért fel énekelni

A Linkin Park egykori frontembere, a 2017 júliusában meghalt Chester Bennington egykori bandája, a Grey Daze újra rögzítette a régi, még Bennington hangjával felvett anyagait – írja az NME-re hivatkozva az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek