A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

2015. szeptember 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 40 éves VHK visszatér Gödöllőre. Hosszú idő eltelte után a királyi városban először lép fel a Vágtázó Halottkémek zenekar. 2000-ben adott koncertjük, melyre az ország különböző részeiről és külföldről is számos rajongó érkezett, máig emlékezetesnek tekinthető. Ahogy legutóbb, s voltaképp minden alkalommal, a zenekar fellépése sajátos és feledhetetlen élménynek ígérkezik.

A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

„Az etnopunk elnevezés egyébként szerintem se áll messze attól, amit csinálunk: a punkkal az energia köt minket össze, az etno jelzővel pedig a zenénk és a népzene közötti hasonlóságok. Az igazi zene előítéletek nélküli közvetlen lelki kapcsolat a Természettel, megtisztulás, időtlen újjászületés. Mi erre törekszünk. A zene akkor éled fel és válik örök hatóerővé, ha mer igényt formálni az élet teljes átélésére és megidézésére.”

Grandpierre Attila, Origo.hu, 2015

 

Vendég: Terrible Ted

Helyszín: Gödöllő, Trafó Klub

Időpont: 2015. szeptember 18., este 7 óra

A jegyek megvásárolhatók online a Tixa oldalán, valamint augusztus 28-tól Gödöllőn a Trafóban és Budapesten a Wave-ben (Révay köz 2.)

Jegyár: elővételben 1.900 Ft, a helyszínen 2.500 Ft 

 

Szólj hozzá!


Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

2019. március 30-án Földes László Hobo többórás koncertet ad a Budapest Arénában, amelyben felmutatja 50 évesnél hosszabb pályája legfontosabb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Öt magyar lemez is felkerült a 2018-as nemzetközi világzenei listára!

Öt magyar lemez is felkerült a World Music Charts Europe (WMCE) nemzetközi világzenei toplistájának idei összesítésére. A 150-es elitben a legjobb helyezést Lakatos Mónika érte el, akinek Romanimo című, a Gryllus Kiadó gondozásában megjelent albuma a 14. lett.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek