A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

2015. szeptember 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 40 éves VHK visszatér Gödöllőre. Hosszú idő eltelte után a királyi városban először lép fel a Vágtázó Halottkémek zenekar. 2000-ben adott koncertjük, melyre az ország különböző részeiről és külföldről is számos rajongó érkezett, máig emlékezetesnek tekinthető. Ahogy legutóbb, s voltaképp minden alkalommal, a zenekar fellépése sajátos és feledhetetlen élménynek ígérkezik.

A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

„Az etnopunk elnevezés egyébként szerintem se áll messze attól, amit csinálunk: a punkkal az energia köt minket össze, az etno jelzővel pedig a zenénk és a népzene közötti hasonlóságok. Az igazi zene előítéletek nélküli közvetlen lelki kapcsolat a Természettel, megtisztulás, időtlen újjászületés. Mi erre törekszünk. A zene akkor éled fel és válik örök hatóerővé, ha mer igényt formálni az élet teljes átélésére és megidézésére.”

Grandpierre Attila, Origo.hu, 2015

 

Vendég: Terrible Ted

Helyszín: Gödöllő, Trafó Klub

Időpont: 2015. szeptember 18., este 7 óra

A jegyek megvásárolhatók online a Tixa oldalán, valamint augusztus 28-tól Gödöllőn a Trafóban és Budapesten a Wave-ben (Révay köz 2.)

Jegyár: elővételben 1.900 Ft, a helyszínen 2.500 Ft 

 

Szólj hozzá!


Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió igazgatótanácsa hozta meg és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.

Újra Budapestre érkezik Al Di Meola!

A Grammy-díjas gitárvirtuóz 2019. május 12-én a MOM Kulturális Központba látogat, ahol a tavasszal megjelent Opus című albumának turnéja kapcsán ad koncertet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek