A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

2015. szeptember 10.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

A 40 éves VHK visszatér Gödöllőre. Hosszú idő eltelte után a királyi városban először lép fel a Vágtázó Halottkémek zenekar. 2000-ben adott koncertjük, melyre az ország különböző részeiről és külföldről is számos rajongó érkezett, máig emlékezetesnek tekinthető. Ahogy legutóbb, s voltaképp minden alkalommal, a zenekar fellépése sajátos és feledhetetlen élménynek ígérkezik.

A 40 éves VHK Gödöllőn koncertezik

„Az etnopunk elnevezés egyébként szerintem se áll messze attól, amit csinálunk: a punkkal az energia köt minket össze, az etno jelzővel pedig a zenénk és a népzene közötti hasonlóságok. Az igazi zene előítéletek nélküli közvetlen lelki kapcsolat a Természettel, megtisztulás, időtlen újjászületés. Mi erre törekszünk. A zene akkor éled fel és válik örök hatóerővé, ha mer igényt formálni az élet teljes átélésére és megidézésére.”

Grandpierre Attila, Origo.hu, 2015

 

Vendég: Terrible Ted

Helyszín: Gödöllő, Trafó Klub

Időpont: 2015. szeptember 18., este 7 óra

A jegyek megvásárolhatók online a Tixa oldalán, valamint augusztus 28-tól Gödöllőn a Trafóban és Budapesten a Wave-ben (Révay köz 2.)

Jegyár: elővételben 1.900 Ft, a helyszínen 2.500 Ft 

 

Szólj hozzá!


Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Koncertek, beszélgetéssorozat, műterem látogatás, filmvetítés és irodalmi est is várja az érdeklődőket a MANK Galéria és a Szentendrei Régi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Könnyeket csal az ember szemébe a tegnap meggyilkolt énekesnő hangja

Megölték a Britain’s Got Talent énekesnőjét. Simone Kerrt Londonban szúrták halálra tegnap – írja az NLC.

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek