A Bogi & The Berry nemzetközi kalandjai

2015. augusztus 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Bogi élete legizgalmasabb nyarán van túl. Megalapította zenekarát BOGI & THE BERRY néven, együtt beutazták az országot, és a VOLT fesztiválon is felléphettek, ami az énekesnő nagy álma volt. De a legnagyobb kalandok még csak most kezdődnek!

A Bogi & The Berry nemzetközi kalandjai

Bogi tavasszal Varsóban ismerkedett meg a Disney „Violetta” sorozatának sztárjaival személyesen, és ott nézhette meg a nagyszabású élő showt is. Úgy tűnik, a szereplőkre és a stábra egyaránt óriási hatást gyakorolt a 18 éves győri lány, hiszen felkérték, hogy augusztus végi budapesti koncertjeiken ő legyen a műsorvezető. A hónap utolsó hetében az énekesnő Krakkóba megy, hogy a szuperprodukcióban résztvevőkkel együtt próbáljon.
Budapestre a Violetta Live turnébuszával és szereplőivel utazik majd haza Bogi, hogy aztán 29-én és 30-án a négy teltházasnak ígérkező bulin a Budapest Sportarénában ő konferáljon negyvenezer ember előtt.

Hogy ősszel se unatkozzon, az érettségire való tanulás mellett októberi USA turnéjára készül. New Yorkban, New Jersey-ben és Floridában is lesznek fellépései, a „Nagy Almában” pedig még
egy videoklipet is fog forgatni a Bogi & The Berry legújabb dalához, amelyet ő maga írt.


 

 

Szólj hozzá!


Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a...

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Pontosítunk: 51 évesen és 1 hónaposan zenél Siófokon Lovasi András

Jubileumi, teljes életművét bemutató turnéjának egyetlen balatoni állomása lesz a július 20-i koncert a PLÁZS-on.

Sztriptízbárokban léptek fel, majd egyetlen nap alatt egyetlen dallal világsztárok lettek

Több mint 50 éves pályafutásának összefoglalásaként szimfonikus zenekarral, óriás kivetítővel és különleges látványvilággal megfűszerezett életműkoncertet ad a Smokie együttes Budapesten. A brit legenda a Papp László Budapest Sportarénában, november 28-án lép fel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek