A Bogi & The Berry nemzetközi kalandjai

2015. augusztus 21.  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Bogi élete legizgalmasabb nyarán van túl. Megalapította zenekarát BOGI & THE BERRY néven, együtt beutazták az országot, és a VOLT fesztiválon is felléphettek, ami az énekesnő nagy álma volt. De a legnagyobb kalandok még csak most kezdődnek!

A Bogi & The Berry nemzetközi kalandjai

Bogi tavasszal Varsóban ismerkedett meg a Disney „Violetta” sorozatának sztárjaival személyesen, és ott nézhette meg a nagyszabású élő showt is. Úgy tűnik, a szereplőkre és a stábra egyaránt óriási hatást gyakorolt a 18 éves győri lány, hiszen felkérték, hogy augusztus végi budapesti koncertjeiken ő legyen a műsorvezető. A hónap utolsó hetében az énekesnő Krakkóba megy, hogy a szuperprodukcióban résztvevőkkel együtt próbáljon.
Budapestre a Violetta Live turnébuszával és szereplőivel utazik majd haza Bogi, hogy aztán 29-én és 30-án a négy teltházasnak ígérkező bulin a Budapest Sportarénában ő konferáljon negyvenezer ember előtt.

Hogy ősszel se unatkozzon, az érettségire való tanulás mellett októberi USA turnéjára készül. New Yorkban, New Jersey-ben és Floridában is lesznek fellépései, a „Nagy Almában” pedig még
egy videoklipet is fog forgatni a Bogi & The Berry legújabb dalához, amelyet ő maga írt.


 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek