A bölcsek hallgatnak, az Alvin és a Mókusok meg nem

2015. december 08.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Alvin és a Mókusok 22 éve töri a hazai punkvonalnak az utat, és december 12-én a turné budapesti állomása a Barba Negra Music Clubban lesz.

A bölcsek hallgatnak, az Alvin és a Mókusok meg nem

Azon kevés hazai zenekarok egyike, akik megmaradtak a punk stílusnál, és semmilyen hullámra nem ültek fel a több mint két évtized alatt. Pusztán megmaradtak önmaguknál, és sikerük pontosan ennek köszönhető. Nem poposodtak el, nem tették szét a lábukat, nem nyaltak senkinek a dalszövegekkel és nem lett bazinagy arcuk a sikerek után sem. Szövegcentrikus gyors dalok, ahogy azt már a kezdetekkor is megszokhattuk tőlük, amiben mindenki megtalálja a maga életigazságát.

Bő két órás koncerttel készülnek és a sok klasszikus Alvin–dalok mellett helyet kapnak a Bölcsek meg hallgatnak lemez dalai is.

20.00 Kapunyitás
20.15 New Friend Request
21.00 Insane
22.00 ALVIN ÉS A MÓKUSOK 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek