Év koncertje - szavazás

A bölcsek hallgatnak, az Alvin és a Mókusok meg nem

2015. december 08.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Alvin és a Mókusok 22 éve töri a hazai punkvonalnak az utat, és december 12-én a turné budapesti állomása a Barba Negra Music Clubban lesz.

A bölcsek hallgatnak, az Alvin és a Mókusok meg nem

Azon kevés hazai zenekarok egyike, akik megmaradtak a punk stílusnál, és semmilyen hullámra nem ültek fel a több mint két évtized alatt. Pusztán megmaradtak önmaguknál, és sikerük pontosan ennek köszönhető. Nem poposodtak el, nem tették szét a lábukat, nem nyaltak senkinek a dalszövegekkel és nem lett bazinagy arcuk a sikerek után sem. Szövegcentrikus gyors dalok, ahogy azt már a kezdetekkor is megszokhattuk tőlük, amiben mindenki megtalálja a maga életigazságát.

Bő két órás koncerttel készülnek és a sok klasszikus Alvin–dalok mellett helyet kapnak a Bölcsek meg hallgatnak lemez dalai is.

20.00 Kapunyitás
20.15 New Friend Request
21.00 Insane
22.00 ALVIN ÉS A MÓKUSOK 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek