A bölcsek hallgatnak, az Alvin és a Mókusok meg nem

2015. december 08.  ·   Ajánló   ·  Görögh Atus

Alvin és a Mókusok 22 éve töri a hazai punkvonalnak az utat, és december 12-én a turné budapesti állomása a Barba Negra Music Clubban lesz.

A bölcsek hallgatnak, az Alvin és a Mókusok meg nem

Azon kevés hazai zenekarok egyike, akik megmaradtak a punk stílusnál, és semmilyen hullámra nem ültek fel a több mint két évtized alatt. Pusztán megmaradtak önmaguknál, és sikerük pontosan ennek köszönhető. Nem poposodtak el, nem tették szét a lábukat, nem nyaltak senkinek a dalszövegekkel és nem lett bazinagy arcuk a sikerek után sem. Szövegcentrikus gyors dalok, ahogy azt már a kezdetekkor is megszokhattuk tőlük, amiben mindenki megtalálja a maga életigazságát.

Bő két órás koncerttel készülnek és a sok klasszikus Alvin–dalok mellett helyet kapnak a Bölcsek meg hallgatnak lemez dalai is.

20.00 Kapunyitás
20.15 New Friend Request
21.00 Insane
22.00 ALVIN ÉS A MÓKUSOK 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek