Év koncertje - szavazás

A Bor Melankóliája: Ünnepi előadás a Kistehéntől

2013. december 10.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Gyertyák, mécsesek, kiváló borok, kultikus helyszín, mindehhez kortárs költők gondolatai, és a Kistehén zenekar melankolikus hangvételű dalai. Egy igazán ünnepi és egyedi este várja karácsony előtt az előadásra látogatókat.

A Bor Melankóliája: Ünnepi előadás a Kistehéntől

A legjobb választás lehet, a vásári forgatok zajától megpihenni és kulturális élménnyel feltöltődni vágyóknak. A Kistehén melankolikus estje korunk zenei kulináris élménye. Az elhangzó dalok személyes hangvételű énekelt kortárs versek, és saját Kistehén szerzemények, ringató, melankolikus keringő hangulatban színpadra komponálva, klasszikus és modern zenei környezetben, mai szerzői felfogásban készültek. Felejthetetlen zenei élmény, ahol végleg megszűnik a klasszikus kortárs irodalom és a zene közötti leheletnyi határ.

Ezen a kivételes, ünnepi előadáson ajándékként a Sziegl pincészet kiváló száraz borai 4 tételben az este fontos szereplőivé válnak. (Irsai Olivér 2013, Kékfrankos Rosé 2013, Kékfrankos 2012, Jöttment Olaszrizling 2012 ).

Zenélnek: Kollár-Klemencz László, Bujdosó János, Vajdovich Árpád, Jancsovics Máté, Másik János, Lantos Iván

Vendégek: Másik János, Lantos Iván, Grecsó Krisztián

Jegyár: 3800Ft, amely tartalmazza a 4 alkalommal felszolgált borkóstoló árát.


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek