A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban

2014. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Februárban is színes programmal várja a közönséget az Orfeumban. két premiert is tartanak: Gájer Bálint február 6-án jelentkezik először önálló esttel Bublé & more címen, 13-án pedig hosszú évek kihagyása után visszatér Szulák Andrea A dizőz című műsora.

A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban

A sok műfajban otthonosan mozgó előadóművész, Szulák Andrea február 13-án megidézi a múltat az orfeumban. "A dizőz" című előadás az énekesnő hosszú éveken át futó, egyszemélyes darabja volt – és már egy évtizede hiányzik a fővárosi repertoárból. Február 13-án azonban főnixmadárként újjáéled:újrahangolva, XXI. századi motorral felturbózva a nyolc éven keresztül, töretlen sikerrel futó, egyszemélyes előadását, ezúttal "A dizőz 2.0" címmel.

Régóta unszol a közönség, hogy A dizőzt jó lenne újból látni, hallani. Egy kicsit mindig féltem ettől. Nem szeretek visszanézni, visszalépegetni. Előrefelé szoktam tekinteni, de most – az Orfeum felkérésére, ahol nagyon szeretek szerepelni – engedek a nyomásnak, és egy este erejéig, úgy gondoltam, játsszuk el.– nyilatkozta.

Az eredeti előadás rendszerfrissítésnek vetve alá magát, A dizőz 2.0 címmel a felgyorsult, elektronikus világba helyezi a történést, ami nemcsak a trendnek megfeleő hagzását, hanem aktualitását is szavatolja.

 


Képtár

  • A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban kép 25879
 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek