A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban

2014. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Februárban is színes programmal várja a közönséget az Orfeumban. két premiert is tartanak: Gájer Bálint február 6-án jelentkezik először önálló esttel Bublé & more címen, 13-án pedig hosszú évek kihagyása után visszatér Szulák Andrea A dizőz című műsora.

A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban

A sok műfajban otthonosan mozgó előadóművész, Szulák Andrea február 13-án megidézi a múltat az orfeumban. "A dizőz" című előadás az énekesnő hosszú éveken át futó, egyszemélyes darabja volt – és már egy évtizede hiányzik a fővárosi repertoárból. Február 13-án azonban főnixmadárként újjáéled:újrahangolva, XXI. századi motorral felturbózva a nyolc éven keresztül, töretlen sikerrel futó, egyszemélyes előadását, ezúttal "A dizőz 2.0" címmel.

Régóta unszol a közönség, hogy A dizőzt jó lenne újból látni, hallani. Egy kicsit mindig féltem ettől. Nem szeretek visszanézni, visszalépegetni. Előrefelé szoktam tekinteni, de most – az Orfeum felkérésére, ahol nagyon szeretek szerepelni – engedek a nyomásnak, és egy este erejéig, úgy gondoltam, játsszuk el.– nyilatkozta.

Az eredeti előadás rendszerfrissítésnek vetve alá magát, A dizőz 2.0 címmel a felgyorsult, elektronikus világba helyezi a történést, ami nemcsak a trendnek megfeleő hagzását, hanem aktualitását is szavatolja.

 


Képtár

  • A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban kép 25879
 

 

Szólj hozzá!


Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának...

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Pharell Williams már nem happy: jó sokat kell fizetnie plágiumért

Jó, nem egyedül, ketten állják az ötmilliós számlát: Robin Thicke-vel 1,4 milliárd forintnak megfelelő dollárt fizetnek egy hosszú idő után lezárult szerzői jogi perben, amely nagy sikerű számuk, a Blurred Lines miatt indult – számolt be róla a BBC News.

Hagyjátok énekelni! Toto Cutugno ismét Budapestre jön

75. születésnapja alkalmából 2019. április 27-én Toto Cutugno elhozza hozzánk utánozhatatlan varázsát, az olasz dalok által közvetített hamisítatlan mediterrán életérzést.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek