A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban

2014. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Februárban is színes programmal várja a közönséget az Orfeumban. két premiert is tartanak: Gájer Bálint február 6-án jelentkezik először önálló esttel Bublé & more címen, 13-án pedig hosszú évek kihagyása után visszatér Szulák Andrea A dizőz című műsora.

A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban

A sok műfajban otthonosan mozgó előadóművész, Szulák Andrea február 13-án megidézi a múltat az orfeumban. "A dizőz" című előadás az énekesnő hosszú éveken át futó, egyszemélyes darabja volt – és már egy évtizede hiányzik a fővárosi repertoárból. Február 13-án azonban főnixmadárként újjáéled:újrahangolva, XXI. századi motorral felturbózva a nyolc éven keresztül, töretlen sikerrel futó, egyszemélyes előadását, ezúttal "A dizőz 2.0" címmel.

Régóta unszol a közönség, hogy A dizőzt jó lenne újból látni, hallani. Egy kicsit mindig féltem ettől. Nem szeretek visszanézni, visszalépegetni. Előrefelé szoktam tekinteni, de most – az Orfeum felkérésére, ahol nagyon szeretek szerepelni – engedek a nyomásnak, és egy este erejéig, úgy gondoltam, játsszuk el.– nyilatkozta.

Az eredeti előadás rendszerfrissítésnek vetve alá magát, A dizőz 2.0 címmel a felgyorsult, elektronikus világba helyezi a történést, ami nemcsak a trendnek megfeleő hagzását, hanem aktualitását is szavatolja.

 


Képtár

  • A dizőz visszatér: Szulák Andrea az Orfeumban kép 25879
 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek