Év koncertje - szavazás

A Dürer kert júliusi menüjéből

2013. július 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem lesz (de) hétköznapi csalódás a Dürer kert júliusi programja, tulajdonképpen minden műfaj, a népszerű elektro-popos beütésű történettől a punkon át a drum 'n bass bázisú muzsikáig mindenki megtalálja a zenéjét, de aki csak úgy betéved, az sem fog fejvesztve menekülni, mert a Dürerben mindentől függetlenül jó. És még enni is adnak.

A Dürer kert júliusi menüjéből

12-én a The Carbonfools ad újra koncertet a Dürer Kertben, melyre jó ideje nem volt már példa! A zenekar idén is hatalmas fesztiváljárásba merült, melyet pénteken, egy fellépés erejéig, megszakít, hogy klubkoncerttel örvendeztessen minden rajongót és érdeklődőt, a Dürer Kertben.
Az est vendégszerepe a ColorStar zenekaré, ami a módosult menetrend szerint Fehér Balázsék után áll a Nagyteremben elhelyezkedő színpadra, 22.30-kor. A ColorStart nem kell bemutatni, és műfajok elnevezései közé beszorítani sem, mert attól sokkal többrétegű és izgalmasabb: minden, az elektronikától a rockig. Ezt megelőzően nagyon PONTOS kezdéssel, 20.30-kor kezd a The Carbonfools a Dürer Kert Szabadtéri színpadán!

13-án a harmadik Tattoo The Sun fesztivál kerül megrendezésre: koncertek, kiállítás, extrém-show, verseny és divatbemutató. A 2011-ben indult rendezvény-sorozat idei kiadásán, a koncertek mellett olyan műsorok közül lehet csemegézni, mint az Anima Prizma Mozgásműhely légi akrobatika és tánc előadása, a dirTies divatbemutatója, fotókiállítás, vagy az extrém show. De lesz tetoválásverseny, sőt szerencsések kapnak ajándék tetoválást is. A fellépő bandák közül a két zászlóshajó a Watch My Dying és a Cadaveres. Fellép még a Scary Guyz zenekar (Metallica tribute, akik teljes egészében elő fogják adni a harminc éves Kill ’em All albumot), a szimfonikus extrém metalt játszó ScerrA, Lost Continent, Don Gatto, Omega Diatribe, Sleepless, Dash, Samas és a Begotten Silence.

14-én a Ne gyere el! fesztivál a legnagyobb nyári punk eseményét hozza el 3 színpadunkra is. The Casualties (USA), HétköznaPI CSAlódások, Macskanadrág, Prosectura, Fegyelmező Részleg és még sokan mások...
 
19-én El Grande Tribute Fesztiválon olyan bandák előtt tisztelgünk majd, mint: Kyuss, AC/DC, Katatonia, Paradise Lost, Nightwish, Foo Fighters.
20-án a hip-hop kerül előtérbe a Scarcity Fest III. jóvoltából: Kool Kasko, NKS, Killakikitt

22-én túlnyomórészt az amerika sludge hódít: Eyehategod (USA), Harms Way (USA), Twitching Tongues (USA), The Gates Of Slumber (USA), I Exist (AUS)
27-én a BRAINS és a Drum and DJ ad bulit a Kertszínpadon. Idén is készülnek szódával, ha megint forróság lesz!

Zuglói Napok egész júliusban!
- vasárnapi bográcsozás és palacsinta, családi kedvezménnyel
- grillhétfőn minden rövidital féláron + grillezés
- keddi-partin csapolt Soproni féláron + sült hal
- szerdánkénti pálinkázás féláron + lángos, vagy tócsni


Képtár

  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15369
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15371
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15372
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15373
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15374
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15375
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15376
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15377
 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek