A Dürer kert júliusi menüjéből

2013. július 11.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem lesz (de) hétköznapi csalódás a Dürer kert júliusi programja, tulajdonképpen minden műfaj, a népszerű elektro-popos beütésű történettől a punkon át a drum 'n bass bázisú muzsikáig mindenki megtalálja a zenéjét, de aki csak úgy betéved, az sem fog fejvesztve menekülni, mert a Dürerben mindentől függetlenül jó. És még enni is adnak.

A Dürer kert júliusi menüjéből

12-én a The Carbonfools ad újra koncertet a Dürer Kertben, melyre jó ideje nem volt már példa! A zenekar idén is hatalmas fesztiváljárásba merült, melyet pénteken, egy fellépés erejéig, megszakít, hogy klubkoncerttel örvendeztessen minden rajongót és érdeklődőt, a Dürer Kertben.
Az est vendégszerepe a ColorStar zenekaré, ami a módosult menetrend szerint Fehér Balázsék után áll a Nagyteremben elhelyezkedő színpadra, 22.30-kor. A ColorStart nem kell bemutatni, és műfajok elnevezései közé beszorítani sem, mert attól sokkal többrétegű és izgalmasabb: minden, az elektronikától a rockig. Ezt megelőzően nagyon PONTOS kezdéssel, 20.30-kor kezd a The Carbonfools a Dürer Kert Szabadtéri színpadán!

13-án a harmadik Tattoo The Sun fesztivál kerül megrendezésre: koncertek, kiállítás, extrém-show, verseny és divatbemutató. A 2011-ben indult rendezvény-sorozat idei kiadásán, a koncertek mellett olyan műsorok közül lehet csemegézni, mint az Anima Prizma Mozgásműhely légi akrobatika és tánc előadása, a dirTies divatbemutatója, fotókiállítás, vagy az extrém show. De lesz tetoválásverseny, sőt szerencsések kapnak ajándék tetoválást is. A fellépő bandák közül a két zászlóshajó a Watch My Dying és a Cadaveres. Fellép még a Scary Guyz zenekar (Metallica tribute, akik teljes egészében elő fogják adni a harminc éves Kill ’em All albumot), a szimfonikus extrém metalt játszó ScerrA, Lost Continent, Don Gatto, Omega Diatribe, Sleepless, Dash, Samas és a Begotten Silence.

14-én a Ne gyere el! fesztivál a legnagyobb nyári punk eseményét hozza el 3 színpadunkra is. The Casualties (USA), HétköznaPI CSAlódások, Macskanadrág, Prosectura, Fegyelmező Részleg és még sokan mások...
 
19-én El Grande Tribute Fesztiválon olyan bandák előtt tisztelgünk majd, mint: Kyuss, AC/DC, Katatonia, Paradise Lost, Nightwish, Foo Fighters.
20-án a hip-hop kerül előtérbe a Scarcity Fest III. jóvoltából: Kool Kasko, NKS, Killakikitt

22-én túlnyomórészt az amerika sludge hódít: Eyehategod (USA), Harms Way (USA), Twitching Tongues (USA), The Gates Of Slumber (USA), I Exist (AUS)
27-én a BRAINS és a Drum and DJ ad bulit a Kertszínpadon. Idén is készülnek szódával, ha megint forróság lesz!

Zuglói Napok egész júliusban!
- vasárnapi bográcsozás és palacsinta, családi kedvezménnyel
- grillhétfőn minden rövidital féláron + grillezés
- keddi-partin csapolt Soproni féláron + sült hal
- szerdánkénti pálinkázás féláron + lángos, vagy tócsni


Képtár

  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15369
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15371
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15372
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15373
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15374
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15375
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15376
  • A Dürer kert júliusi menüjéből kép 15377
 

 

Szólj hozzá!


Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Schwartz Dávid a mantrák hálójába került

Le is írta nekünk – meg nektek is –, hogy miért és mégis hogyan :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet. Az A38 Hajón hallgathatjuk meg a végeredményt október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Moszkva első magánkézben levő balett-társulata az Erkelben vendégeskedik

2018. november 3-án és 4-én az Erkel Színházban lép fel a Moszkvai Balett társulata, műsorukon a DON QUIJOTE és a CSIPKERÓZSIKA szerepel.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek