A giga-színpad kihívás: Lóci a Parkban Játszik

2016/04/25  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Szabó Balázs Bandája előtt lép fel a Lóci Játszik a Budapest Parkban 2016. április 28-án.

 A giga-színpad kihívás: Lóci a Parkban Játszik

„Szabó Balázs pont két hónappal azelőtt varázsolta el vajdasági barátaim szívét, hogy mi is egy szuper koncertet adtunk Szabadkán. Már akkor gondoltam arra, hogy kellene közösen csinálni egy koncertet, és szerencsére ezt ők is így gondolták.” – lelkesedik Lóci.

A zenekar egyébként év eleje óta úton van a Margaret Islanddel, és rengeteg jó hangulatú koncerten vannak már túl a Cseh Tamás Program jóvoltából.

„Most, hogy a tavaszi turné egyik fele már lement, rá kellett jönnünk, mennyire imádunk tömött kisebb klubokban játszani - annak ellenére, hogy Sopronban a koncert felénél elszállt a bal fülem hallása, annyira közel álltam a cintányérhoz” – nevet Lóci.  – „A Budapest Park giga-színpadán játszani egy új kihívás lesz, ami arra ösztönöz minket, hogy a most megélt tapasztalatokat egy új műsorrá formáljuk, ami jól működik ’nagyban’ is.”

Nem csoda hát, hogy izgatottan készülnek a fellépésre.

„Megemésztjük az eddigi tanulságokat, én visszanézek pár felvételt az eddigi állomásokról, aztán igyekszünk nem túlizgulni a fellépést” – mondja a frontember nevetve.

Lóci Játszik a Budapest Parkban, 2016. április 28.



 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek