Év koncertje - szavazás

A gitáros a ZP-ben búcsúzik a zenekartól

2013. április 17.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az idén tíz éves Pannonia Allstars Ska Orchestra nyitja meg április 18-án, csütörtökön, a szabadtéri koncertszezont a Zöld Pardonban. A ska magyarországi nagykövetei nagy bulira készülnek, mert ez lesz Csáki Zoltán gitáros búcsúkoncertje is.

A gitáros a ZP-ben búcsúzik a zenekartól

"Részünkről szomorú aktualitása is van a Zöld Pardon szezonnyitó koncertjének. Barátunk és kollégánk, Csáki Zoli most lép fel velünk utoljára, mert családi és egyéb elfoglaltságai miatt már nem férnek bele az életébe az aktív zenekari léttel járó állandó próbák, turnék, utazások. Nagyon sajnáljuk ezt a kényszerű döntést, hiszen emberileg és zeneileg is nagyon fog hiányozni, de mindenben támogatjuk őt. Hálásak vagyunk neki az együtt töltött közel 10 évért, a sok remek pillanatért, kiváló szerzeményeiért és nagyon sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve. Zoli április 18-án koncertezik velünk utoljára, így aki szeretné még hallani, amint Csákikapitány megénekeli intelmeit a Ska-bah-dub-ban, vagy ahogy felcsendül ikonikus gitárjátéka az általa komponált Django's Revenge-ben, az ne hagyja ki ezt az estét a Zöld Pardon-ban. Nehéz lesz Zolit pótolnunk, a PASO egyelőre keresi az utódját" – mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A zenekar egyébként hatalmas sikert aratott március végén, a 25 éves Londoni Nemzetközi Ska Fesztiválon. Maga a részvétel is megtiszteltetés, hiszen a rendezvényre évente a műfaj sztárjait és legjobb előadóit hívják meg koncertezni a világ minden tájáról.

" Kiemelt fellépőként, főzenekari sávban léphettünk fel Londonban a fesztivál második napján. A koncertünkre sok angol vendég érkezett, és találkoztunk kint élő magyarokkal is, de alapvetően nagyon színes volt a közönség. Hihetetlen lelkesedéssel fogadtak minket, és az elejétől kezdve óriási volt a hangulat. A fesztivál szervezői közvetlenül a koncert után gratuláltak nekünk, és már ott szóba került a visszatérés lehetősége, ami nagy elismerésnek számít" – mesléli KRSa.

A zenekar a londoni fellépés után ezen a héten újra a budapesti közönséget táncoltatja meg energiával teli, életigenlő, pozitív dalaival. A hosszúra nyúlt tél után végre megérkezett a szabadba csábító napsütés, így elkezdődhet a Zöld Pardonban az év egyik leghosszabb nyári fesztiválja. A szórakozóhely szezonnyitó koncertjét április 18-án, csütörtökön a PASO adja.

A zenekar válogat az elmúlt tíz év legnagyobb slágereiből, így biztosan elhangzik a System Connection, a Hungarian Dish, a Budapest, a Babylon Focus, a Gagarin és A Tenkes kapitánya is. A tavaly megjelent Lovemonster című dupla album legkedveltebb dalai, a No Love In Town, az Elhagytam magam és az I’m the One mellett pedig helyet kap néhány ritkábban játszott és egy-két vadonatúj szerzemény is.

A zenekar ily módon nemcsak a bulizóknak, hanem Csáki Zoltán gitárosnak is felejthetetlen estét szeretne szerezni.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek