A gitáros a ZP-ben búcsúzik a zenekartól

2013. április 17.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az idén tíz éves Pannonia Allstars Ska Orchestra nyitja meg április 18-án, csütörtökön, a szabadtéri koncertszezont a Zöld Pardonban. A ska magyarországi nagykövetei nagy bulira készülnek, mert ez lesz Csáki Zoltán gitáros búcsúkoncertje is.

A gitáros a ZP-ben búcsúzik a zenekartól

"Részünkről szomorú aktualitása is van a Zöld Pardon szezonnyitó koncertjének. Barátunk és kollégánk, Csáki Zoli most lép fel velünk utoljára, mert családi és egyéb elfoglaltságai miatt már nem férnek bele az életébe az aktív zenekari léttel járó állandó próbák, turnék, utazások. Nagyon sajnáljuk ezt a kényszerű döntést, hiszen emberileg és zeneileg is nagyon fog hiányozni, de mindenben támogatjuk őt. Hálásak vagyunk neki az együtt töltött közel 10 évért, a sok remek pillanatért, kiváló szerzeményeiért és nagyon sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve. Zoli április 18-án koncertezik velünk utoljára, így aki szeretné még hallani, amint Csákikapitány megénekeli intelmeit a Ska-bah-dub-ban, vagy ahogy felcsendül ikonikus gitárjátéka az általa komponált Django's Revenge-ben, az ne hagyja ki ezt az estét a Zöld Pardon-ban. Nehéz lesz Zolit pótolnunk, a PASO egyelőre keresi az utódját" – mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere.

A zenekar egyébként hatalmas sikert aratott március végén, a 25 éves Londoni Nemzetközi Ska Fesztiválon. Maga a részvétel is megtiszteltetés, hiszen a rendezvényre évente a műfaj sztárjait és legjobb előadóit hívják meg koncertezni a világ minden tájáról.

" Kiemelt fellépőként, főzenekari sávban léphettünk fel Londonban a fesztivál második napján. A koncertünkre sok angol vendég érkezett, és találkoztunk kint élő magyarokkal is, de alapvetően nagyon színes volt a közönség. Hihetetlen lelkesedéssel fogadtak minket, és az elejétől kezdve óriási volt a hangulat. A fesztivál szervezői közvetlenül a koncert után gratuláltak nekünk, és már ott szóba került a visszatérés lehetősége, ami nagy elismerésnek számít" – mesléli KRSa.

A zenekar a londoni fellépés után ezen a héten újra a budapesti közönséget táncoltatja meg energiával teli, életigenlő, pozitív dalaival. A hosszúra nyúlt tél után végre megérkezett a szabadba csábító napsütés, így elkezdődhet a Zöld Pardonban az év egyik leghosszabb nyári fesztiválja. A szórakozóhely szezonnyitó koncertjét április 18-án, csütörtökön a PASO adja.

A zenekar válogat az elmúlt tíz év legnagyobb slágereiből, így biztosan elhangzik a System Connection, a Hungarian Dish, a Budapest, a Babylon Focus, a Gagarin és A Tenkes kapitánya is. A tavaly megjelent Lovemonster című dupla album legkedveltebb dalai, a No Love In Town, az Elhagytam magam és az I’m the One mellett pedig helyet kap néhány ritkábban játszott és egy-két vadonatúj szerzemény is.

A zenekar ily módon nemcsak a bulizóknak, hanem Csáki Zoltán gitárosnak is felejthetetlen estét szeretne szerezni.

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek