A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn

2014. március 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A jól sikerült Gödör klubos koncert után a BeatKOHO és a Halott Pénz közös turnéjának újabb állomásaként március 7-én Gödöllőre érkezik, hogy a TrafoClub közönsége is megismerhesse milyen, amikor a dunaújvárosi és a pécsi srácok egy fergeteges hiphop-bulit csapnak a színpadon.

A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn

A Feneked a gyengémmel robbant be a köztudatba a Halott Pénz, a pécsi csapatnak és a Petőfi Rádiónak köszönhetően pedig már nem csak a fenekeket éltető dalt, de az Ugyanúgy hallasz-t és a Helló lányokat is együtt fújja a közönség. Szeptemberben jelent meg a zenekar új lemeze, a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok, ami az elmúlt három év változatos hanggyűjteménye, rajta a már említett slágerekkel.

A BeatKOHO élő hiphop darabjaiban rock, blues, reggae, jazz, house és downtempo elemeket olvaszt össze, kohászatukból tavaly előtt került ki első nagylemezük a Fújd ki, rajta a dunaújvárosi lokálhimnusz, a Dimanovski Natalie közreműködésével felvett Rám e város. A zenekar nem rég beköltözött a SuperSize Recordingba, ahol felvették legújabb EP-jüket, ami hamarosan fényesre csiszolva kerül napvilágra, de már a pénteki koncerten is felcsendülhetnek új számok.

 

Halott Pénz élő zenekar, BeatKOHO

2014.március 7.

TrafoClub, 2100 Gödöllő Petőfi tér 14.

Belépő: 800/1000Ft


Képtár

  • A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn kép 27034
 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek