Év koncertje - szavazás

A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn

2014. március 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A jól sikerült Gödör klubos koncert után a BeatKOHO és a Halott Pénz közös turnéjának újabb állomásaként március 7-én Gödöllőre érkezik, hogy a TrafoClub közönsége is megismerhesse milyen, amikor a dunaújvárosi és a pécsi srácok egy fergeteges hiphop-bulit csapnak a színpadon.

A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn

A Feneked a gyengémmel robbant be a köztudatba a Halott Pénz, a pécsi csapatnak és a Petőfi Rádiónak köszönhetően pedig már nem csak a fenekeket éltető dalt, de az Ugyanúgy hallasz-t és a Helló lányokat is együtt fújja a közönség. Szeptemberben jelent meg a zenekar új lemeze, a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok, ami az elmúlt három év változatos hanggyűjteménye, rajta a már említett slágerekkel.

A BeatKOHO élő hiphop darabjaiban rock, blues, reggae, jazz, house és downtempo elemeket olvaszt össze, kohászatukból tavaly előtt került ki első nagylemezük a Fújd ki, rajta a dunaújvárosi lokálhimnusz, a Dimanovski Natalie közreműködésével felvett Rám e város. A zenekar nem rég beköltözött a SuperSize Recordingba, ahol felvették legújabb EP-jüket, ami hamarosan fényesre csiszolva kerül napvilágra, de már a pénteki koncerten is felcsendülhetnek új számok.

 

Halott Pénz élő zenekar, BeatKOHO

2014.március 7.

TrafoClub, 2100 Gödöllő Petőfi tér 14.

Belépő: 800/1000Ft


Képtár

  • A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn kép 27034
 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek