A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn

2014. március 05.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A jól sikerült Gödör klubos koncert után a BeatKOHO és a Halott Pénz közös turnéjának újabb állomásaként március 7-én Gödöllőre érkezik, hogy a TrafoClub közönsége is megismerhesse milyen, amikor a dunaújvárosi és a pécsi srácok egy fergeteges hiphop-bulit csapnak a színpadon.

A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn

A Feneked a gyengémmel robbant be a köztudatba a Halott Pénz, a pécsi csapatnak és a Petőfi Rádiónak köszönhetően pedig már nem csak a fenekeket éltető dalt, de az Ugyanúgy hallasz-t és a Helló lányokat is együtt fújja a közönség. Szeptemberben jelent meg a zenekar új lemeze, a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok, ami az elmúlt három év változatos hanggyűjteménye, rajta a már említett slágerekkel.

A BeatKOHO élő hiphop darabjaiban rock, blues, reggae, jazz, house és downtempo elemeket olvaszt össze, kohászatukból tavaly előtt került ki első nagylemezük a Fújd ki, rajta a dunaújvárosi lokálhimnusz, a Dimanovski Natalie közreműködésével felvett Rám e város. A zenekar nem rég beköltözött a SuperSize Recordingba, ahol felvették legújabb EP-jüket, ami hamarosan fényesre csiszolva kerül napvilágra, de már a pénteki koncerten is felcsendülhetnek új számok.

 

Halott Pénz élő zenekar, BeatKOHO

2014.március 7.

TrafoClub, 2100 Gödöllő Petőfi tér 14.

Belépő: 800/1000Ft


Képtár

  • A hangszeres hiphop nagyágyúi Gödöllőn kép 27034
 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek