A hazai zenészcsajok színe-java a színpadon!

2017/03/09  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Egyfajta utó-nőnapként március 18-ra a Vasmacska zenekar összetrombitálta a hazai zenészcsajok színét-javát. A nem mindennapi buli helyszíne a Showbarlang lesz, ahol egy este alatt vagy negyven zenész, vagányabbnál vagányabb rocker hölgy teszi majd tiszteletét.

A hazai zenészcsajok színe-java a színpadon!

A lányok közel 40 zenész hölgyet verbuváltak össze egy maratoni műsor erejéig, melyet a tehetségesebbnél-tehetségesebb zenészek mellett külön kuriózumként gyarapít két, a 2000-es éveben futó, már visszavonult banda – az Angelus és a Buttercup – minikoncertje, akik csak erre az alkalomra állnak sok-sok év után újra össze, s a női bandák sorát növeli az estet nyitó vendégcsapat, a Onehitwonder is – mondanunk se kell, hogy náluk is a gyengébb nem képviselői vonulnak színpadra, hogy megmutassák, hogy kell erősen, igazán tökösen tolni a r'n'r-t.

Szinte felsorolni is nehéz, hányan lépnek színpadra az est folyamán, ahol többek közt ott lesz:

Karai Anna, Tiszai Vivien (Holy Chicks), Miss Bee (az egykori Bestiákból), Horváth Anett (Leecher), Hunyadkürti Éva (Holy Chicks), Jung Andi (Twin City), Kucsera Lilla (Touch Me Not), Honfi Anna, Jaksa Adrienn (2013 X-Faktor), továbbá Szibilla Margó, Kurcz Orsi, Kovács Dóra, Kékesi Niki, Biró Ági, Gerédi Anita, Tarr Linda, Nagy Eszter "Szeszti", Kiss Viki, Géczi Eszter, Vida Krisztina, Szoboszlai Beáta, Nagy Judit, Brányi Vivien, Dám Dóri, Nagy Zsófi, Tóth Szabina, Gerlei Gréta és Hajdú Lívia is.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a program hossza miatt a műsor a kiírt időpontbankezdődik  így mindenki érkezzen időben!


 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek