A hetedik te magad légy - Takács Eszter Band lemezbemutató

2013. május 14.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Noha már februárban megjelent Takáts Eszter hétéves pályafutásának új, éppen hetedik lemeze, a HÉT REMÉNY SZERETET, a közönség csak most hallgathatja meg élőben az A38-on. Eszter dalai ezúttal új hangszerelésben - és új zenekarral szólalnak meg a május végi bemutatón.

A hetedik te magad légy - Takács Eszter Band lemezbemutató

A lemezen Takáts Eszter új dalai Kirschner Péter hangszerelésével, és Eszter új zenekarának, a Takáts Eszter Beat Band közreműködésével merőben új hangzásban szólalnak meg. Az album dalait 2013. május 30-án az A38 fedélzetén  hallhatjuk először, olyan kísérőzenekarok közreműködésével, mint az Egy Kiss Erzsi Zene, az Aiming for Sunday vagy a 40 Days.

Az új zenekar tagjai:

Takáts Eszter: ritmusgitár, ének
Tar Gergő: dob
Giret Gábor: basszusgitár
Kirschner Péter: szólógitár


 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek