A hír igaz, a király él! Legalábbis az új Elvis-musical-ben...

2018/01/26  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

2018 májusában 4 alkalommal, 3 különböző magyar város színpadán találkozhatunk a legújabb Elvisről szóló szuperprodukcióval.

A hír igaz, a király él! Legalábbis az új Elvis-musical-ben...

Idén már 41 éve annak, hogy hivatalosan halottnak nyilvánították a földkerekség legimádottabb sztárját, Elvis Presleyt. A csillogónak tűnő élete mögött komoly lelki problémákkal küzdő énekes rajongói a mai napig reménykednek abban, hogy Elvis nagyon is él, és valahol egy csendes tengerparti kisvárosban sütteti a hasát a homokos strandon.

Az Olaszországból érkező Elvis - The Musical produkcióban egészen a kezdetekig ugranak vissza a történetben, amikor még a fiatal tehetség is csak egy volt a sok közül, aki színpadra vágyott. Végig követhetjük sorsát egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton. Elvis életének fő fejezeteit a hozzá közelálló barátok, családtagok személyes beszámolóiból ismerhetjük meg, akik végig kísérték őt a felemelkedéstől egészen a bukásig.

A karakterekben megismerjük az anyát, az apát, a feleséget, a szeretőt és az ügynököt, Parker ezredest is, valamint az őket kísérő szereplőgárdát, zenészekkel, táncosokkal és kiváló énekesekkel kiegészülve. Az Elvis – The Musical egy majd’ 2 órás színpadi show-val, zenekari kísérettel mutatja be a Király felejthetetlen sikerét a kezdetektől a ’70-es évekig. Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda.

Az előadás Budapesten két alkalommal a Tüskecsarnokban: május 26-27-én, Debrecenben a Főnix Csarnokban május 24-én, míg Szegeden a Városi Sportcsarnokban május 28-án lesz látható.

Elvis - The Musical, Elvis Presley

 

 

Szólj hozzá!


A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek