A Junkies a ZP-ben ünnepli a díját

2013/06/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nem csak az árvíz, de a Fonogram-díjátadó hullámai sem ültek még el: az év hazai hard rock vagy heavy metal albuma kategóriában a gálán a Junkies „Mi van veled? Semmi?” című albuma vitte el a pálmát. Gondolták, ezt meg kell ünnepelni!

A Junkies a ZP-ben ünnepli a díját

Hogy folytassuk az ócska hasonlatainkat, míg az ország vízben, addig a srácok örömmámorban úsznak, így június 20-án, csütörtökön egy közös ünneplésre invitálnak mindenkit a Zöld Pardonba, hogy méltó módon megünnepelhessék a legrangosabb szakmai elismerést.

"Teljesen váratlanul ért minket, amikor kimondták a nevünket. Egyrészt azért, mert nagyon erős volt a mezőny, hiszen a kategóriánkban olyanok voltak jelölve mellettünk, mint a Tankcsapda, vagy a Leander Rising. Másrészt pedig azért, mert habár legbelül mindig reménykedni szoktunk, de eddig valahogy sosem sikerült elhoznunk az aranymikrofont, így egy ilyen felhozatal mellett végképp eszünkbe se jutott, hogy nyerhetünk. Ezért amikor a színpadra szólítottak, hihetetlenül meglepődtünk, hiszen nem készültünk semmiféle beszéddel. Nagyon örülünk, hogy nyertünk, hatalmas győzelemnek tekintjük, hogy 19 év után végre a szakma is elismeri, amit csinálunk. Ráadásul az időzítés is tökéletes volt, hiszen a nyári koncert-és fesztiválszezon előtt pont jól jött ez a kis felhajtás, ami a díj miatt most kialakult körülöttünk. Aznap este természetesen koccintottunk a győzelemre, de a Zöld Pardonban folytatjuk az ünneplést" – mondta Szekeres Andris, a csapat frontembere.

Bár a Junkies ott van az összes nagy nyári fesztiválon, a ZP-s buli mégis az egyik fontos állomás, mivel a sok vidéki helyszín közt a kevés pesti fellépések egyike lesz.

"Folyamatosan bővül a nyári programunk, de eddig ezen a bulin kívül csak vidéki állomások vannak a naptárunkban, hiszen az ország minden pontján szeretnénk bemutatni az új lemezt. Ezért is különleges egy fővárosi koncert, mert egy jó ideig biztos nem láthat minket Budapesten a nagyközönség. Készülünk meglepetésdalokkal, igyekszünk figyelembe venni a rajongók kéréseit, és elővenni a fiókból az ő kedvenceiket. De olyan számok is lesznek majd, amiket szinte újra kellett tanulnunk, mert 6-7 éve, vagy még régebben nem játszottuk őket, azonban most – egy, vagy akár több tag kérésére - újra felvettük őket a repertoárba. Mindenesetre meglehetősen nehéz dolgunk van a koncertműsor összerakásánál, mert kb. 150 dalból kell kiválasztanunk azt a 20-at, amivel végül a színpadra állunk. Ez pedig legalább akkora átok, mint amekkora áldás" – árult el egy-két kulisszatitkot az énekes.

Az, hogy a Junkies ezúttal is öltönyben lép-e fel, egyelőre maradjon meglepetés, de amit biztosra vehetünk, hogy hatalmas rock n’ roll buli várható június 20-án, csütörtök este 8 órától a Rákóczi híd lábánál. A koncerten az előzenekar a BugZ, a belépő pedig 600 Ft lesz.

A Junkies fellépése előtt egy nappal, június 19-én, szerdán a Belmondo áll a Zöld Pardon színpadára.


 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek