A Junkies legendája tovább él!

2015/08/28  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Ki gondolta volna, hogy a Junkies első lemezének megjelenése óta már húsz év telt el?! Az azóta legendássá vált albumról, akkor még nem is sejthették, hogy milyen sikeressé teszi a későbbiekben a zenekart. Ennek örömére 2015. szeptember 4-én visszatérnek a gyökerekhez és a Barba Negra Track-ben valami olyat tesznek, amit még soha! Az első számtól az utolsóig lejátsszák a 20 éves karrierindító albumot! Ugye jól hangzik!

A Junkies legendája tovább él!

A Junkies Káros az egészségre című korongja 1995. októberében került az üzletekbe. Ugyan ezt megelőzően a zenekar átment pár tagcserén, szerencsére ezen a lemezen már semmi sem volt érezhető a viszontagságokból. Csak az a mocskos punk maradt, ami igazán naggyá tette őket.

A zenekar tehát érthető módon a mai napig büszke első gyermekére, így a 20. évfordulóra valami igazán különlegessel szeretne kedveskedni kitartó és hűséges rajongói számára. Ennek örömére játsszák le a Barba Negra Track-ben szeptember 4-én az egész albumot, ami egyben azt is jelenti, hogy olyan dalok is elhangoznak majd élőben, amelyeket még sosem játszottak le nagyközönség előtt. A Káros az egészégre album bulijához, természetesen készült egy teaser is. Olyan nevek mesélnek a videóban a lemezről, mint Balázs Mihály (Fatal Error), Kőváry Zoltán (The Trousers), Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel), Pachmann Péter, Molnár Tamás, Tarján Zsófia Rebeka (Honeybeast), vagy Rónai Dávid.

És ha már itt tartunk! Ugye senki nem gondolta, hogy vendégek nélkül ünnepel a Junkies? Az este nyitányaként a Központi Hatalom lép fel, akiket csakis szülői felügyelet mellett ajánlunk. Őket követi a The Trousers, akik pedig remek rock and rollal szolgálnak majd a nemes egybegyűlteknek. Ez eddig jól hangzik, pedig a Káros az egészségre lemezbemutató csak ezután jön.

Káros? Nem igazán! Kötelező a részvétel? Mindenkinek!

18.30: Kapunyitás
18:40: Központi Hatalom
19:20: The Trousers
20:20: Junkies

Vendégek lesznek: Tarján Zsófia (Honeybeast), Takács Vilmos 'Vilkó' (Ganxsta Zolee és a Kartel)
További nevek hamarosan!

Jegyek:
1500 Ft,- 2015.07.14-től 08.31-ig
2000 Ft,- 2015.09.01-től


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek